Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. marts 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

En stjerneaften på AOC

I anledningen af Copenhagen Cooking blev det til en “billig” tur til stjernerne (eller rettere stjernen) på AOC, hvor det var lykkedes at reservere 10-mands bordet.

Som forventet var det en kanon aften hvor hele bordet blev forkælet af et professionelt men samtidig meget afslappet personale på AOC. Det bliver ikke til nogen anmeldelse i denne omgang. Til gengæld har vi prioriteret en hurtig afhandling i form af en masse billeder (bemærk at undertegnede har fået nyt kamera:)

Appetizer 1: Kartoffel og trøffel

Appetizer 2: Selleri med syrlig kerne

Appetizer 3: Stegt brød med naturmælkssmør

1. ret: Rimede rejer, lun mayonnaise og crunch

2. ret: Skaldyrsterrine, grønne tomater og ærteskud

3. ret: Grillet drueagurk, kyllingeskind og porcheret perleløg

4. ret: Stegte porcherede grisekæber, æble og løg

5. ret: Oksemørbrad og rødbede

6. ret: Isbjerg af youghurt, hvid chokolade crumble og frysetørrede blåbær

Aftenens arena: AOC's Chambre Separé

Køkkenet i dyb koncentration

Vinmenuen må du vente lidt med.

Med et EatCard får du i øvrigt 10% rabat på hele regningen på AOC.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jesper

    Husker tydeligt 1. ret: Rimede rejer, lun mayonnaise og crunch som en helt fantastisk oplevelse, de smelter nærmest på tungen. STOR oplevelse.

    //J

  2. Hej Frederik og Mark,

    tak for kommentarerne. Jeg ville ønske at jeg kunne huske vinene i detaljer, men som I kan se af datoen for indlægget er det udgivet for mere end 1 år siden, så de er desværre gået tabt i hukommelsen:)

    Da vi var 10 mand afsted, var det i højere grad det sociale end mad- og vinnørderiet der var i højsædet denne aften – af samme grund mangler anmeldelsesdelen.

    Jeg husker dog overordnet mad, vin og service af et utroligt højt niveau!

  3. Jeg sad også og læse indlægget tidligere. Kunne godt have tænkt mig lidt mere anmeldelse…. Var derinde fornyligt i forbindelse med en smagning. Maden var god, men med kun 5 retter, gik man ikke just mæt derfra (og jeg er ellers ikke en ‘stor’ fyr). Havde dog på fornemmelsen at det var en light udgave af oplevelsen vi fik.
    Har et bord derinde i december, glæder mig til at prøve niveauet af!
    Og ja, lad os høre om vinen ;-)

  4. Ser sørme lækkert ud, men hvor er vinen??? Har set din sidste linje, så håber at det får sit eget dejlige indlæg med snørklede kringelkrogs kommentarer ;-)

    Glæder mig til at høre hvad I synes om sammensætningerne derinde. Christian Aarø er jo super skarp til dette, så det er bare at være åben og lære…

    Hyg dig

    Frederik

Smid en kommentar