Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. marts 2024

Scroll to top

Top

8 kommentarer

Gastromands nytårsmenu 2010 – del 2

Gastromands nytårsmenu 2010 – del 2
Webmasteren

Der er 3 dage til Gastromands 1 års fødselsdag, men hvad endnu vigtigere er, der er 2 dage til nytårsaften og årets fest. Derfor er det heller ikke 1 sekund for tidligt, at vi får smidt de sidste par opskrifter til 2010 menuen op.

Se alle billederne fra årets nytårsmenu

Skulle du have overset del 1 af årets nytårsmenu <– finder du den lige der:)

Hovedret

Syltet svinebryst med kartoffelskræller og ølsyltede løg

Kryderrier ristes så det stinker (på den gode måde) i hele lejligheden…

Et stk. svin klar til marinering

Drikke: Torbreck Juveniles 2008 – kan bl.a. købes hos Magasin og Vinspecialisten eller online hos vildmedvin

Dessert

Sidste år stod den på klassisk Gateau Marcel, som var mere end populær hos nytårsgæsterne. I år forsøger vi os igen med en chokoladebombe.

Gateau Marcel x 13

Triple chocolate tærte (med mørk chokolade), Hvid chokolade parfait, nøddecrunch og solbærsorbet fra ParadIs

Du finder opskriften på tærten her…

Drikke: Vintage portvin – 1999 fra Burmester og 1995 fra Rozes udgør dessertvinen, som kan købes til henholdsvis 80 og 100 kr. på tilbud.

Du finder sidste års nytårsmenu her

Husk at du kan følge med ved at oprette dig som brugerabonnere på indlæg, følge os på Facebook eller Twitter

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. TorbenV

    Sidste nytår stod desserten hos os på Gateau Marcel som var en stor succes.

    I år er jeg blevet interesseret i jeres triple chocolate tærte. Desværre virker linket til opskriften ikke mere, og har ikke kunne finde den på leaveroomfordessert.com

    Har i mulighed for at ‘trylle’ denne opskrift frem igen?

    • Lene

      Jeg er så småt begyndt at planlægge nytårsmenuen, og er faldet over den lækre dessert. Desværre virker linket ikke mere, så I skulle vel ikke have opskriften liggende på anden måde?

  2. Den skal så meget prøves. nøj hvor ser det godt ud! :-)
    Hvis man dog bare kunne være så kreativ selv.

    Hvor lang tid tager det ca. at lave?

  3. Chris

    Laver også beef wellington, hvad foreslår i der serveres til? Umiddelbart vil jeg lave en god mos, men hvad mere kan der tilføjes tallerknen? :)

  4. Jeg overvejer kraftigt at kaste mig ud i en Beef Wellington…
    Har købt et par kg oksemørbrad, så er godt på vej…men jeg går til den med ærefrygt!
    Holder mig til Bourgognevine og lidt bobler i år…

    Godt Nytår til GM-Teamet!
    Håber på mange lækre og spædende opskrifter – og ikke mindst konkurrencer – i 2011!

    http://Klaus-K.dk :)

    • Beef Wellington er også klasse!

      Prøv evt. om du kan stege undersiden af butterdejen (jeg mener at have set Gordon R. gøre det), da den ellers kan blive lidt blød.

    • Maestro

      Når i laver bøf Wellington, så læg et lag parma- eller seranoskinke ovenpå butterdejen inden i lægger duxelle og mørbrad på – det giver en god smag og holder også dejen fra at blive slasket…

Smid en kommentar