Gastromand.dk | 26. July 2016

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Hjemmelavede nachos med Chili-bacon-cheese dip

Hjemmelavede nachos med Chili-bacon-cheese dip
avatar

Super Bowl er årets vigtigste højtid – hvis du altså spørger en gastromand. En perfekt undskyldning for at rulle den fedtede løber ud og disk op med snacks ad libitum! Super Bowl 50 er naturligvis ingen undtagelse.

Har du først prøvet denne Chili-bacon-cheese dip vil du for altid vide, hvad vi snakker om!

 

Hjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dip
Forfatter: 
Kategori: Snack
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 8
 
Ingredienser
Nachos
  • 20 majstortillas (hvede kan også bruges)
  • 1-2 l neutral olie (du kan sagtens bruge samme olie som til gårsdagens selleri-fritter)
  • Lidt salt
Bacon/Jalapeño Dip
  • 400 gr flødeost
  • 200 ml mayonnaise
  • 150 gr revet parmesan
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 40-80 gr hakkede jalapenos peber
  • 200 gr bacon, stegt og smuldret
  • 1 bundt forårsløg skåret i ringe
Tilberedning
Nachos
  1. skær dine tortillas i passende stykker - først i brede baner, derefter i trekanter.
  2. Varm olien op - tjek med spidsen af en tortilla om den er varm: bobler det meget omkring tortillaen er den klar.
  3. Steg tortilla-stykkerne til de er gyldne, fjern fra olien og placer på fedtsugende papir.
Bacon/Jalapeño Dip
  1. Rør flødeost, mayo, parmesan og hvidløg til en jævn masse.
  2. Vend jalapenos og bacon i (gem lidt til topping).
  3. Fordel i et ovnfast fad.
  4. Bages i 20-25 minutter ved 175 grader.
  5. Drys med det resterende bacon og forårsløg.

 

Har du styr på menuen til årets vigtigste begivenhed?

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften:  

%d bloggers like this: