Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. marts 2024

Scroll to top

Top

Bliv blogger på Gastromand

01.01.2010 så Gastromand.dk dagens lys og danske mænd fik en dedikeret blog med tilhørende community om mad, øl, vin, tilhørende gear, gadgets og meget mere – skrevet af 4 engagerede amatører!

Skal du være med på holdet?

 

Her nogle år efter er succesen steget os over hovedet (og sikkert også til hovedet:-). Gastromand er blevet kåret til Danmarks bedste madblog. Sammen med et konstant stigende antal besøgende har det bekræftet os i, at vi har gang i noget af det rigtige her på Gastromand.dk.

Derfor søger vi nu nye medbloggere, som kan levere top notch stof til vores sultne, tørstige og ikke mindst engagerede læsere.

Er du hankøn, passioneret, skarp, sjov, eller bare en rigtig nørd inden for et (eller flere) af følgende emner:

  • Øl
  • Vin
  • Portvin
  • Champagne og/eller andre bobler
  • Spiritus
    • Whiskey
    • Cognac
    • Rom
    • Snaps
    • Vodka
  • Klassiske longdrinks og cocktails
  • Tobak
  • Ost
  • Kaffe
  • Chokolade
  • Lakrids
  • Bøger til gastromanden
  • Gadgets og Gear

og kan du formulere dig på tekst eller video, har du adgang til et digitalt spejlrefleks kamera og kunne du tænke dig at dele din viden med 1000vis af engagerede læsere og gøre danmarks uafhængige blog om livets sande glæder for mænd endnu bedre, så smid en uforpligtende mail til [email protected] indeholdende:

  • En kort beskrivelse af dig selv og din passion
  • Eksempler på noget du har skrevet og billeder du har taget

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anders, Klaus, Brian og Mads

Kommentarer

  1. Mads Johansen

    Hey boys. Smid mig lige en mail, jeg kunne være interesseret i at blogge om vin. Jeg har lidt liggende, så i kan læse hvordan jeg skriver. ciao

  2. Leyla Uhre

    Jeg synes jer blog er kanon -bruger den selv meget. Ikke så meget til opskrifterne, som jeg kan for det meste -men jeg bruger den meget til inspiration -I har en måde, hvorpå i gør maden spændende igen… Jeg arbejder til dagligt som kantineleder og det er ikke altid nemt, at finde på noget nyt hele tiden -herinde har jeg fundet mange af de retter jeg servere i min kantine til dagligt -en kantine mest brugt af mænd…

    De har sat lige så pris på denne blog, som jeg har -de ved det bare ikke… ;-)

    Personlig selv synes jeg rigtig godt om: for mænd, om mænd, af mænd, til mænd. Også selvom det som tidligere skrevet bliver læst af, hvis ikke flere, så nok lige så mange kvinder…Mig selv inklusiv…

  3. Hmm, måske skulle man låne bogen “How to grow a pair” på biblioteket og smide jer en mail ;-)

    • Ja det er da bare med at komme igang Malou! :)

  4. For mænd, om mænd, af mænd, til mænd?

    Jeg er fast læser og stor fan af Gastromand, men jeg er fuldstændig ligeglad med kønnet på jeres skribenter, så længe indholdet som vanligt for jer er velskrevet, velvalgt, tilpas nørdet, uhøjtideligt og uden så mange dikkedarer.

    Jeg kan godt se, at ‘mandevinklen’ giver jer kant og jeres egen niche, men er kønnet virkelig en relevant egenskab i denne sammenhæng? Jeg synes det ikke – og derfor undlader jeg også at profilere mig som KVINDELIG vinblogger, selvom vi kvinder bestemt udgør et mindretal blandt danske og internationale vinbloggere.

    Mit gæt er i øvrigt, at størstedelen af jeres læsere er kvinder (lidt lige som det vist nok også er tilfældet med Euroman). Det er trods alt stadig os, der svinger de fleste kødgryder derhjemme i køkkenerne :)

    Men anyway – held og lykke med søgningen. Vil især se frem til mere indhold om vin!

    • Hej Nanna,

      tak for din kommentar – dine ord vejer tungt herinde (specielt efter tippet om Schramsberg:-).

      Som du selv nævner det, er mandevinklen vores niche i en verden af mange (rigtig mange) mad- og vinblogs. den nemmeste måde at opretholde den på, var ved at være lidt diskriminerende i teksten… Vi vel dog genoverveje:)

      Som jeg har skrevet til Anne ovenfor, vil der dog altid være plads til indlæg, så længe kvaliteten er høj og vinklen den “rette”.

  5. opzouten

    Hvad er årsagen til at det skal være et SLR kamera? Kan andre digitalkameraer ikke bruges?

    Grunden til at jeg spørge er at jeg synes det lyder som en interessant opgave, men ejer ikke et DSLR :-) (kunne dog godt finde på at købe et, har bare ikke fundet det rigtige endnu).

    • Hej opzouten,

      det skal naturligvis ikke skille os ad, hvis du tager verdens bedste billeder med et kompaktkamera:)

      Hvis du er interesseret, så send os en mail og så finder vi ud af det!

  6. halv-amerikaneren

    Som I selv skrev på FB for nylig så er der vist ikke nogen opskrift på hjemmelavede spegepølser på gastromand.dk – hvad med at tilføje hjemmeproduktion på listen? Alt det andet har I andre jo godt styr på allerede så kunne være godt med input omkring de mere “basale” opskrifter såsom bacon, spegepølser osv. Med basal mener jeg selvfølgelig ikke simpel – det kan jo godt være ekstravagante spegepølser :-)

    • Jeg tror, grunden til at det ikke er med, er, at vi ikke kunne finde et godt ord for det, men det har helt sikkert interesse!! Kunne blive et stort hit:)

      • halv-amerikaneren

        Det kan jeg kun give dig ret i – jeg har jo måtte ty til andre blogs for mine behov på det område ;-)

  7. Åh hvor fint at I ekspanderer! Jeg ville ønske, at jeg var et hankønsvæsen (eller ikke helt… men det er tanken der tæller :-))

    Godt nytår søde GastroMænd!

    • Hej Anne,

      mon ikke der er plads til et enkelt kvindeligt indspark? ;)

Smid en kommentar