?>

Gastromand.dk | 11. December 2016

Scroll to top

Top

Opskrifter

Opskrifter


Henter…


Vi tilbyder også opskrifterne i blogformat i rækkefølgen, de er udgivet.

Kommentarer

  1. Oskar Mule

    Hej Gastromænd.
    Det er en fornøjelse at surfe rundt på jeres side. Der er jo simpelthen inspiration til de næste mange måneder/år. Så ros til det flotte arbejde med at sprede viden om god mad.
    Håber I fortsætte i bedste stil.
    Et lille forbedringsforslag kunne være en anden opdeling af opskrifter. Evt. i temaer som forret, hovedret osv. Eller i Kødtyper som Svin, Ko, Lam, Fisk. Eller hvad ved jeg. I har så mange gode opskrifter, men det kan godt være lidt svært at danne sig et overblik når det er en lang liste.
    Mvh Oskar Mule

  2. Why users still make use of to read news papers when in this technological
    globe the whole thing is presented on net?

  3. That is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
    I have joined your rss feed and look ahead to seeking extra of your excellent post.
    Additionally, I’ve shared your website in my social networks

  4. Jeg søger efter opskriften på Verdens bedste kartoffelsalat!????
    Vh

  5. N. E. Hansen

    Kan ikke finde opskriften på parisertoast på FB idag

  6. Hej Gastromand,

    Lækre opskrifter, og er en flittig læser. Jeg er dog meget irriteret over at i ikke har en oversigt med billeder, når man leder efter inspiration. Det er ganske forfærdeligt og tidskrævende, at skulle sidde og klikke sig ind på hver enkel opskrift.

  7. Hanne

    Hvor er creme Brulee opskriften blevet af?

  8. dorthe anneberg

    jeg har plukket vildænder – har valgt at skære brysterne fra – de er fine med lidt skudhuller!!!!!!!
    Jeg syntes jeg mangler inspiration til hvordan jeg egentlig skal servere dem- har i et forslag??
    pande eller ovn eller begge dele – og så tilbehør??

Smid en kommentar