Gastromand.dk | 24. November 2014

Til toppen

Top

3 Kommentarer

GastroMands bud på en rigtig forårsmenu

GastroMands bud på en rigtig forårsmenu
avatar

I anledningen af at GastroMands helt egen kokkelærling var i byen, skulle der lidt ekstraordinært på menuen. Resultatet blev et endog meget vellykket bud på en forårs/påskemenu.

Menu

Jordskokkesuppe med kammuslinger og brødcrouton

Dansk kalvefilet med kartoffelfondant, glaceret gulerod, pastinakcreme og rødvinsglace

Tartetatin med vanilieis

Er man til lam i påsken, kan kalvefileten selvfølgelig bare udskiftes med lam.

Pris

Udgifterne til kød og de friske kammuslinger er suverænt de største – vælger man eksempelvis at bruge frosne kammuslinger, en billigere kødudskæring eller lammekølle falder prisen drastisk.

Ca. pris for 4 personer: 500

Hermed lidt billeder taget med webmasterens nye bedste ven (kamera) – opskrifterne følger de kommende uger.

Brødcrouton

Jordskokkesuppe - kammusling - brødcrouton

Kartoffelfondant - bemærk venligst det fine mønster:)

Kalv - kartoffelfondant - gulerod - pastinak - glace

Klar, parat, servér!

Tarte tatin - vanilieis

/Velbekomme!

Smid lige en kommentar, ik'

Smid lige en kommentar, ik'