Gastromand.dk | 31. August 2014

Til toppen

Top

68 Kommentarer

Se de 9 White Guide vindere og vind dit eget eksemplar

Se de 9 White Guide vindere og vind dit eget eksemplar
avatar

24.04.2014 kl. 18.00 så Danmarks nye restaurantguide dagens lys ved en lanceringsfest i København. Og hvis du er heldig kan du kan få fingre i et eksemplar – se hvordan i bunden af dette indlæg!

 

Samtidig med lanceringen af guiden uddelte White Guide Danmark priser i 8 kategorier:

  • Årets restaurant – noma
  • Årets madoplevelse – Geranium
  • Årets vinoplevelse – Mielcke & Hurtigkarl
  • Årets serviceoplevelse – Frederikshøj
  • Årets nye restaurant – Studio
  • Årets ”feel good-oplevelse”- Pluto
  • Årets ”en rejse værd” – Falsled Kro
  • Årets unge kokketalent – Rasmus Munk, Tree Top Restaurant på Munkebjerg Hotel
  • Årets innovatør – Amass

 

De 8 vindere...

De 9 vindere…

 

De 8 vindere fik alle pæne ord med på vejen, der vidner om en guide der har fingeren på den danske restaurantpuls. Nomineringsteksten for eksempelvis noma lød:

“For at levere en mageløs, helstøbt restaurantoplevelse, hvor sanseudvidende mad-, service- og vinoplevelser leveres med en befriende portion humor og en knivspids rock ’n’ roll. Årets bedste restaurant har en unik position som Skandinaviens gastronomiske tænketank, men viser ingen tegn på at sætte farten ned og hvile på laurbærrene. Tværtimod trykker de på speederen og er i 2014 bedre end nogensinde.”  

De øvrige kan ses på White Guides facebookside

Vi har fået fingre i 3 eksemplarer af guiden. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om en af de 3 guides, er at give dit bud (seriøst som useriøst) på hvilken restaurant der mangler iblandt guidens 260 restauranter (de 260 restauranter kan findes på Whiteguide.dk - men du kan selvfølgelig også bare satse på at den ikke er med:-)

Alternativt kan guiden købes online for 199,-

Kommentarer

  1. Valde

    Altså nu er det jo blevet undersøgt grundigt og med stor sikkerhed påvist at Vestre Bådelaug i Aalborg laver landets bedste bøfsandwich (http://gastromand.dk/50-shades-of-brown-danmarks-bedste-bofsandwich/)

    Det er sådan set en semi-stor skandale at den ikke er med, synes jeg.

    • Halvamerikaneren

      Hørt!

  2. Pølsekompagniets pølsevogn ved Torvehallerne – Mhhh.. ;-)

  3. Johns hotdog deli!

  4. Lars Matthiessen

    Harrys Place bag Nørrebro station. En Børge med brød og deres krudt slå rmange slatne restauranter.

  5. Det er selvfølgelig en helt særlig og unik oplevelse, at få lov til at smage Danmarks bedste ribbensandwich. Endnu mere særligt bliver det, når denne kun kan købes én gang om året, fordelt på 3 dage.

    Jeg taler selvfølgelig og pop-up “restauranten” Byfestkroen. Denne bliver kun opslået (og betjent fredag, lørdag, søndag (typisk fra sidste fredag i maj) til Store Andst’s Byfest.

    Et sammensurium af surt og sødt, friturestegt gris med sprøde svær, og et overflødighedshorn af dejlig dressing!

    Hvis der skulle være tvivl, så nominerer jeg:

    Byfestkroen, Store Andst byfest ;)

  6. Anders

    Restaurant Komfur, Aarhus
    Fantastisk til prisen. Dansk med fransk touch, virker vist som en slags legeplads for to drevne Aarhus-topkokke. Det skuffer aldrig!

  7. Rasmus Søholm

    Kan det virkelig passe at Sokkelund på Frederiksberg ikke er at finde i guiden?, isåfald mangler den!

  8. Steen Devantier

    Thors Mølle i Aarhus. Best value for money.

  9. Karina Lundmose

    Restaurant Strandpavillionen på Hjerting Badehotel og Restaurant Møllehuset i Frederikshavn

    • Karina Lundmose

      Hovsa Strandpavillionen var med, men så Møllehuset i hvert fald. Godt nok arbejder jeg for restauranten, så er nok lidt farvet, men til gengæld har jeg en god portion erfaring at sammenligne med :-)

  10. Er der en vinder!? ;-)

  11. Flemming Van Hauen

    Oli Nico i Århus.

  12. Mac Donald skulle være på listen , de tjener flere penge om dagen ind de 9 gør tilsammen og har langt flere tilfredse kunder om dagen ind de 9 har tilsammen ;)

  13. Fontænen i Aalborg. Kendere behøver ingen begrundelse.

  14. Kasper clausen

    Reef and beef burde være med på den liste.

  15. Jonas

    Som tidligere kommenteret, så mangler Memphis Roadhouse, beliggende i Aarhus, amerikansk soulfood serveret med ægte kærlighed til amerikansk barbeque. Plus de har Aarhus største bourbon udvalg, hvis ikke det største i Danmark

  16. Lyng

    OliNico i Århus er et alternativt bud på take out, med sin foranderlige og prisbevidste menu kunne den godt komme med på listen.

  17. Steffen

    Restaurant Edith i Marstal.

    Her er der tale om et par der imod alle odds har startet et imponerende gourmet restaurant op i udkants Danmark, og som ufortrødent kæmpe for at holde skindet på næsen – nu på 3 eller 4 år.

    I den periode har vi øboer for engang skyd fået en chance for at stifte bekendtskab med veltilberedt mad, i en kvalitet og med ny tænkning man ellers skal til de større byer for opleve. Alt dette får man i serveret i smukke omgivelser og med betjening i absolut topklasse.

  18. Lars Groth

    Wascator på Nørrebro. Uprætentiøst men velsmagende.

  19. Mikkel Erlandsen

    “Hos Tetzlaff” i Løgstør – der får du den ABSOLUT bedste burger!

  20. Tom Steen Jensen

    Knuds foderbræt i Arden !!! Hurtigt, nærværende og folkeligt!
    Se http://nordjyske.dk/nyheder/knuds-eget-foderbraet/2330db35-d56e-495c-80d2-e4a56b3ed5e5/4/1513

  21. [email protected]

    Grønnegade

  22. Karin Bisgaard Mikkelsen

    Frokost restaurant Skovmøllen
    ( ved Moesgård)

  23. Louise SJ

    Jeg havde skrevet Mortens Kro – men den er jo selvskrevet!

    Jeg satser vildt. Restauranten paa badehotel svinkloev!
    http://www.svinkloev-badehotel.dk/index.php?page=restaurant-svinklov

  24. Peter Grunnet

    Jeg kan anbefale følgende.
    Restaurant Fugholm i Horsens.
    Restaurant Kolvig i Ribe.
    Restaurant Frøken Madsen i Sæby.
    Restaurant Munken i Horsens.

  25. Peter Grunnet

    Jeg kan også anbefale.
    Restaurant Fusion i Ålborg
    Restaurant Limfjordens hus i Glyngøre.

Smid lige en kommentar, ik'

Smid lige en kommentar, ik'