Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 29. marts 2024

Scroll to top

Top

Cocktails

#tuesdayGT V: Bluecoat Bladguld Bling

22. april 2014 | | 4 Kommentarer

På denne tirsdag skal vi kigge nærmere på en amerikansk gin. Den er fra Philadelphia og er et godt eksempel på den “nye” bølge af utraditionelle amerikanske gins. I Europa har vi været vant til de mere konservative London Dry … Læs mere

DM i Klassisk Cocktail & Flair 2014

8. april 2014 | | 5 Kommentarer

Søndag d. 6 April blev der afholdt DM i Klassisk Cocktail og Flair 2014. Jeg var så heldig at blive udsendt i den anledning, og det siger man jo ikke nej til. Opgaven bestod i at agere smagsdommer sammen med … Læs mere

#tuesdayGT VI: Flyvende hollænder

1. april 2014 |

I denne uge skal vi til ginnens moderland, nemlig Holland. Her har en flok entusiaster skabt en gin der er et godt stykke fra de mere stilrene og friske London Dry’s. Her er det krydderier der styrer.

 

VL92 Gin … Læs mere

Tuesday G&T: Ravn og Rosmarin!

25. marts 2014 | | 3 Kommentarer

Gin spænder vidt. Lige fra det feminine florale og friske, til det kantede og krydrede. Denne gang har vi fat i en af de robuste fyre, nemlig Six Ravens Gin fra den tyske Absinth importør/producent Alandia.

“Sire, if the Tower … Læs mere

Tuesday G&T: Beefeater 24/7 tak!

18. marts 2014 | | En kommentar

Der er visse flasker der tømmes hurtigere i barskabet end andre. Én af dem er Beefeater Gins premiumprodukt Beefeater 24. Ginnen er en dejlig smooth sag, med et smagspektrum der både er klassisk, friskt og usædvanligt.

Beefeater 24 adskiller sig … Læs mere

Tuesday G&T: Premium Geranium!

11. marts 2014 | | 8 Kommentarer

“Geranium” – det er en af verdens bedste restauranter, men det er også navnet på den lækre væske jeg vil skåle med Jer i på denne tirsdag! Denne gang har vi fat i en af mine absolutte yndlingsgins, nemlig Geranium … Læs mere

#tuesdayGT III: Nyklassikeren Hendrick’s – men uden agurk

4. marts 2014 | | 4 Kommentarer

Mange kender Hendrick’s Gin for den efterhånden klassiske garniture med agurk. Og det smager da godt, men det er tid til at komme videre! I denne uges G&T garnerer jeg med en helt anden grøntsag.

Hendrick’s gin bliver produceret i … Læs mere

Tuesday G&T: Walisisk renhed med lakrids

25. februar 2014 | | 3 Kommentarer

Mange gins kommer til verden som biprodukt fra whiskeyproduktion. Denne uges gin kommer fra den walisiske whiskeyproducent Penderyn. De laver denne lækre  gin, som er meget traditionel enebærpræget, med et hint af sødlige krydderier.

Brecon Special Reserve Gin kalder Penderyn … Læs mere

#tuesdayGT IV: Smagsbombe fra de dunkle tyske skove

18. februar 2014 |

I denne uge er der virkelig smæk på smagen i både gin og tonic. Jeg har valgt en gin der absolut ikke er traditionel, med et utroligt spændende smagsspektrum der her kombineres med en ligeså smagfuld tonic.

Fra Schwarzwald i … Læs mere

#tuesdayGT II: Svensk enebærkick!

11. februar 2014 | | 6 Kommentarer

Der er flere skoler indenfor gin. Nogen synes at enebær skal være det bærende element, lidt oldschool – andre synes at det florale og krydrede må være hovedsmagen. Her er en G&T med en enebærpræget gin med modspil fra en … Læs mere