Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. oktober 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Disse 3 Webshops skal du holde øje med til Black Friday

Disse 3 Webshops skal du holde øje med til Black Friday
Gastromand

Black Friday har for alvor ramt Danmark – det er som om, at folk næsten holder vejret de næste to dage, hvor dagen som får juleudsalget til at ligne et dagligdags tilbud i den lokale Netto vælter indover os…

Black Friday er det nye sort… Den kan vist godt gentages – det nye sort! Dagen der skyder den amerikanske juleshopping igang efter Thanksgiving er eftersigende USAs travleste shoppingdag og hele Europa og resten af verden er snart med på samme bølge.

Vi har haft luppen fremme og fundet disse 3 webshops, som vi mener du skal holde særligt øje med.

Coolshop.dk

Coolshop.dk er mere end gadget til drengerøve – de har på det seneste udvidet med champagne og masser af spiritus. I forvejen ligger de meget fornuftigt på priserne, så vi forventer at de kommer til at sparke røv når vi rammer Black Friday.

Coolshop.dk

Coolshop.dk

Jacob Risgaard er Medejer af Coolshop.com som er Nordens førende underholdningsbutik på nettet, Streetman.dk samt bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy som er en førende modetøjsbutik. Han står bag en række initiativer blandt andet Cool Car Race, der støtter kræftramte børn.

Kitchen One

Står du og mangler opfyldning til maskinparken – så hold øje med Kitchen One som har nogle suveræne produkter til din indre Gastromand. Vi krydser fingre for at Sage By Heston Blumenthal bliver sat ned! Tidligere har vi givet dem topkarakterer i vores test.

Kitchenone.dk - Kig efter Sage By Hestonblumenthal...

Kitchenone.dk – Kig efter Sage By Hestonblumenthal…

Dwine

Sidst men ikke mindst så hold øje med Dwine.dk som drives af Kristian Ishøy der har en vanvittig passion for spansk vin. Nu lyder det som en slidt kliche, men det er sgu inspirerende at kigge forbi og høre om hans mange ture til Spanien og den personlighed han formår at lægge ned over dine vine. Vi forventer store rabatter her!

Dwine.dk - Spanskvin...

Dwine.dk – Spanskvin…

Tilbage er det vist bare at sige “Happy Hunting”. Jeg lærte igår, at den kommende mandag så er “Cyber Monday” hvor tilbudene forsætter online. Den tradition er vi ikke nået til at fejre endnu i Danmark – det må blive næste år!

Verdens bedste kogebog til 225,-

Nå ja og så verdens bedste kogebog på tilbud til 225,- på SAXO.com – så er julegaven til dig selv eller manden der har alt også i hus;)

Gastromand Kogebogen...

Gastromand Kogebogen…

Stik os en kommentar

Smid en kommentar