Hjemmelavet rødkål à la Gastromand
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Kategori: Tilbehør
Køkken: Dansk
Antal personer: 8
Ingredienser
  • 1 kg rødkål
  • 1-2 æbler
  • ⅕l eddike
  • 5 spsk balsamicoeddike
  • 150g sukker
  • 2 stjerneanis
  • 2 lauerbær
  • Lidt ingefær
  • Lidt Allehånde
  • Lidt andefedt - alternativt smør
  • Salt
  • Peber
Tilberedning
  1. Snit rødkål i ca. ½ cm tykke strimler
  2. Varm andefedt i en stor tykbundet gryde
  3. Steg rødkål i andefedtet i ca. 5 min.
  4. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det småsimre i ca. 20 min.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere sukker og eddike
  6. Fisk stjerneanis og lauerbær op og server!
Recipe by Gastromand.dk at /opskrift-hjemmelavet-rodkal/