Breakfast: Farmer potato and bacon pan
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Kategori: Breakfast
Køkken: Amerikansk
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 400 g kartofler
  • 400 g bacon af bedst kvalitet - køb et godt stykke
  • 1 rød peberfrugt eller grøn/orange alt efter hvad du synes
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 rødløg
  • 2 forårsløg
  • 4 store øko æg
  • Olie til panden
  • Bredpladdet persille
  • Salt/peber
Tilberedning
  1. Skrub kartofler og kog dem i 10 minutter i saltet vand. Sluk for dem og hæld vandet fra og lad dem stå.
  2. Imens skærer du dit bacon ud i nogle gode fuldvoksne bidder. Steg dem i lidt olie til de er sprøde og næsten færdige og med næsten mener jeg 90 %. Stil dem til side. Gem olie - yes sir!
  3. Varm ovnen op til 180 grader.
  4. Skær peberfrugterne og løgene ud i ensartede bidder. Samme med forårsløgene, gerne så de er nogenlunde lige store med kartofler og bacon - sådan da.
  5. Hvis du har en støbejernspande eller anden pande som kan gå i ovnen, så finder du den, ellers kan du bruge en bradepande med højekanter. Steg nu kartoflerne i baconfedte ved høj varme i 6-7 minutter. Giv dem et skud salt og peber undervejs. Tilsæt nu peber og løgene og giv dem yderligere 2 minutter - ikke mere, så begynder forårsløgene og falde sammen.
  6. På din pande eller bradepande laver du nu fire huller, hvor du forsigtigt slår æggene ud i.
  7. Smid det i ovnen i ca. 7-8 minutter, alt afhængigt efter hvordan du ønsker æggene - de skal ikke have så længe som man tror.
  8. Tag pande ud og vrid en omgang friskkværnet peber over, riv nogle stykker persille på og server.
Recipe by Gastromand.dk at /opskrift-morgenmad-farmer-potato-and-bacon-pan/