Cheddar beef Wellington
 
 
Forfatter:
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1000 gram oksekød
  • 1 hakkeløg
  • 1 hakket hvidløg
  • 1 hakker persille bundt persille
  • Salt og friskkværnet peber
  • 20 stykker cheddar i skiver
  • 1 stykke cheddar ca 300 gram
  • 3 pakker bacon
  • 1-2 pakker butterdej
  • Æg til pensling
  • Sesam frø til topping
Tilberedning
  1. Bland kød, løg, hvidløg, persille sammen og giv det en omgang salt og peber.
  2. Form det så det ligner et stykke franskbrød
  3. Stil det på køl i 30 min
  4. Imens steger du dit bacon halvfærdigt - det er faktisk nemmere i ovnen for der skal laves en del.
  5. Find en bageplade og læg butterdejen ud.
  6. Læg nu skiver af cheddar på butterdejen.
  7. Læg nu bacon på.
  8. Så laver du en rende fx ved at bruge en corkprop i dit kød.
  9. Herefter skærer du dit cheddar ud så det kan ligge i renden.
  10. Luk køddet omkring osten og placer den midt på dejen.
  11. Så lukker du det hele sammen og pensler med æg i kanten så det lukker sig under stegning.
  12. Pensel det hele med æg og drys med sesam.
  13. Det skal nu bage i 40 min ved 180 grader.
Recipe by Gastromand.dk at /toemmermaendsmad-the-poor-mans-wellington/