P&L Ultimate Cheeseburger
 
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Kategori: Dinner
Køkken: Matty Matherson Inspiration
Antal personer: 2
Ingredienser
Bacon and Onion Jam
  • 400 gram hakket oksekød - omkring 12 % kød
  • 250 gram bacon som du henter ved slagteren!
  • 2 skiver af din favorit ost til hver burger
  • 500 gram løg
  • 1 dl rødvinseddike
  • 50 gram smør
  • Salt og friskkværnet peber
Mayo/pickles (easy tatarsauce)
  • 1 lille løg
  • 1 lille bundt hakket persille
  • 3 store spsk hjemmerørt mayo eller Hellmanns!
  • 3 store drueagurker
Tilberedning
Bøfferne
  1. Form to gode bøffer og giv dem en god omgang salt og peber
  2. Steg dem til de er medium/rare
  3. Udfør resten. Når du er done, så skal du have en ordentlig omgang Bacon and Onion Jam ovenpå bøfferne imens de er på panden og så tilsætter du lige et par skiver ost også. Hvis du har et låg til panden så lægger du lige det på og lader det dampe så det smelter sammen til en perfekt ensartet masse - fucking yes!
Bacon and Onion Jam
  1. Skær dit bacon ud i 2x1 cm ca.
  2. Varm en gryde op og steg det gyldent og indtil det har smidt næsten alt fedt.
  3. Tilsæt smør - I know - its sick! Do it - Do it!
  4. Skrue ned til middelsvag varme.
  5. Tilsæt så løg og rør det hele godt sammen.
  6. Tilsæt eddike og lad det simre i 2 timer.
Mayo/pickles (easy tatarsauce)
  1. Skær drueagurkerne ud, høg løg og persille
  2. Bland det hele med mayoen - lad det trække indtil du skal spise
Burgeren
  1. Så skal der samles.
  2. Varm bollerne (hehe)
  3. Giv den en god klat tartarsauce
  4. Så bøffen og lidt ekstra tartarsauce!
  5. Eat
Recipe by Gastromand.dk at /den-perfekte-cheeseburger/