Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. januar 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Et lille kød(kvægs)tip

Webmasteren

Nu er jeg jo ikke så heldig, at jeg har smagt kobekød (endnu), og måske derfor kan jeg sige at den Chateaubriand fra Frilands Limousine kødkvægsserie jeg købte i Superbest sidste weekend, er det bedste oksekød jeg nogensinde har fået (edit: Det kunne selvfølgelig hænge sammen at Superbests kød er blevet kendt for at være særlig velhængt:)!

Udpluk fra Friland.dk:

“Limousine kvæget stammer oprindeligt fra Frankrig. Et af racens særlige kendetegn er kød, der er meget lyst og mørt. Limousinekød egner sig derfor godt som kalvekød. Kødet har kun lidt fedtmarmorering og er derfor magert.

Kødet kvalitetssorteres så kun det bedste kød får varemærket Friland Limousine, og kun kalve anvendes. Limousinekødet skal desuden modne i minimum 12 dage inden salg […]”

Kommentarer

  1. ktl001

    Hmm – hvis man så lige smed det i sådan en Drybagsteak pose og lod det ligge 21 dage i køleskabet ….hmmmmm…..

    http://steamykitchen.com/6626-review-how-to-dry-age-steaks-with-drybag.html

    Bare synd de poser er stå stinke dyre.

Smid en kommentar