Gastromand.dk | 25. June 2018

Scroll to top

Top

Dådyrkølle udbenet Sous vide

Forside Fora Mad & Drikke Dådyrkølle udbenet Sous vide

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Johannes89 3 måneder, 2 uger siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #46997

    Hej,- og tak for alle de dejlige opslag og nyttige infomationer der er at finde her inde.

    Har i går aftes valgt at marinere og vacumpakke 3 kg. Dådyrkølle

    Har en Anova Sous vide stav til formålet, og tænker umiddelbart at at ville give den 7 timer ved 54 grader og så give den et par minutter på Weberen ved høj varme efterfølgende og så opnår jeg om muligt 55-56 grader center.

    Hvad ville i evt. Gøre på forhånd tak-

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.