Gastromand.dk | 21. July 2018

Scroll to top

Top

Hønsesalat

Forside Fora Mad & Drikke Hønsesalat

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  LauraS 5 måneder siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #44953

    Hej gastroer
    Jeg skal lave en Hønsesalat, som er helt traditionel. Men bare smager af meget. Opskriften er ikke så vigtigt her. Er selve kødet jeg er ude efter. Hvordan for man det lækreste saftige kød til sådan en?
    Havde et par tanker. Men tænker at nogle måske på forhånd kan sige ja eller nej
    Hvad er bedst, i ovnen eller koge?
    Hvis jeg koger, laver jeg en fond samtidig, som kylling koger i. (det er jo standard vel)
    Overvejer også om det ku være godt, at lade kylling marinere i kærnemælk og salt et døgns tid. Og så tilberede i ovn måske? Eller koge
    Hvad siger en fagmand her? :)

  • #46718

    LauraS
    Medlem

    Jeg koger det altid, det giver den bedste smag, synes jeg.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.