Gastromand.dk | 25. May 2018

Scroll to top

Top

Interval-sousvide

Forside Fora Mad & Drikke Interval-sousvide

Tagget: 

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  svendskytte 10 måneder, 2 uger siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #43105

    Kort fortalt skal vi holde sommerfest i sommerhuset, og i den forbindelse vil jeg gerne servere en hel striploin sousvide og til slut en tur på grillen. Vi ankommer dog først til sommerhuset 3-4 timer før sommerfest, så mit spørgsmål er, om jeg vil kunne komme kødet i vandbad derhjemme, pakke den ind og tage den med og lade den bade færdigt i sommerhuset? Eller vil det være bedre at lade den bade færdig derhjemme og igen komme den i badet i sommerhuset for at give den en kernetemperatur, inden den skal spises?

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.