Gastromand.dk | 21. July 2018

Scroll to top

Top

Kraftig fond

Forside Fora Mad & Drikke Kraftig fond

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Jacob Rasmussen 7 måneder, 2 uger siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #45439

    Skal ha julefrokost næste weekend. Og skal ha tarteletter. Tænkte at lave en fond her weekenden før. Havde en suppehøne på 2200gram. Smed den i gryde med en håndfuld Grønsager. I mellemtiden, glemte jeg at tage hønen op og pille kødet af. Så endte med at koge den hele i ca 6 timer. Fonden er blevet meget mørk og kraftig, hvilket jo ik gør noget. Men skal lave tarteletter af det på lørdag. Skal jeg bare fyrer den af med fonden, og komme meljævning ved. Eller skal jeg fortynde den lidt først. Som fonden er nu, ville jeg ikke bruge den som suppe feks. Er den for mørk og kraftig til hehe :)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.