Gastromand.dk | 25. June 2018

Scroll to top

Top

Min genvej til den perfekte pizza.

Forside Fora Mad & Drikke Min genvej til den perfekte pizza.

Tagget: , ,

Dette emne indeholder 90 svar, har 43 stemmer og blev senest opdateret af  Camilla Larsen 6 måneder, 3 uger siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #14329

  oilpanic
  Participant

  I erkendelse af det faktum, at mit liv er ikke helt komplet uden den Bamix der for nylig er sat på højkant bliver jeg jo nødt til at dele et indlæg med jer alle. Og hvad er mere nærliggende end at dele noget hvor man selv synes at have en efterhånden stor viden som måske kan komme andre til gavn :)

  Hvem elsker ikke Pizza? Jeg gør om nogen og efter utallige ferier i Italien besluttede jeg mig for at lave den perfekte pizza – eller i hvert fald komme så tæt på som man nu kan uden en Bamix 200W :-)

  Alt starter jo ved at få defineret hvad man selv synes er en god pizza – jeg er nok ikke den store fan af den tyrkiske model vi ser i DK gang på gang; overdækket med fyld og tilmed fyld som ingen rigtige italienske pizzaer nogen sinde har set. Jeg er glad for den klassiske italienske pizza med tynd, tynd bund, lækker sprød kant, tomat og ost – ikke så meget pis – bare god pizza.

  Jeg rendte som mange andre hurtigt ind i den udfordring alle der gerne vil lave en god pizza har haft – varmeproblemer. hvis man vil have en pizza som både har en tynd sprød bund og perfekt tilberedt på toppen må man have den rigtige hardware. Drop pizzasten i ovn eller Weber – det er tæt på det rigtige men ikke helt. Jeg ville have mig en brændefyret stenovn.

  Jeg fandt denne i Portugal ved en lille producent – den var samtidig så rørende billig at købet nærmest blev et impulskøb – man kan finde noget lignende hos eks risbrohus.dk men det er rasende dyrt og heller ikke det rigtige – min pizzaovn blev læsset på en lastbil og blev så leveret på min adresse 14 dage senere – her “monteret” på terassen.

  http://goo.gl/dxSlt

  En stenovn som min skal brændefyres og der kan jeg anbefale eg eller alternativt ask – brændet må ikke indeholde for meget harpiks og skal i øvrigt kunne holde på varmen – Det tager ca 2 timer at få ovnen helt varm.

  http://goo.gl/gGXMC

  NEXT up er naturligvis selve pizzaen – here goes :

  1. Dej

  Jeg har kæmpet med dette et utal af gange – jeg har studeret både Jeff Varsano’s opskrift (Her http://goo.gl/GwSrM ) – prøvet Tartine Bread af Chad Robertson (Bog kan købes her http://goo.gl/ev75U og kan anbefales)

  Jeg er dog nået til det resultat at indtil videre synes jeg ikke de resultater jeg har opnået står mål med indsatsen set i forhold til de melblandinger man kan købe færdige – indtil videre bruger jeg Finax Økologisk Pizza blanding til min dej og den fungerer – jeg vil dog gerne blive ved med at forsøge at forbedre mig hjemmelavede produkt for at få mere luft i skorpen.

  2. Tomatsauce

  Jeg går efter autentisk pizza – dertil skal man bruge de rigtige tomater og de kommer fra San Marzano i Italien – dette område skulle have en vulkanisk jord som gør tomaterne ekstra gode. Om det er sandt aner jeg ikke men jeg har besluttet mig for det er de tomater jeg går efter så jegten gik igang. Det er selvsagt ikke noget man “bare lige sådan” skaffer i den by jeg kommer fra så jeg måtte en tur til Flensborg til Förde Park hvor de havde de omtalte tomater på dåse.

  Jeg mener en dåse koster omkring 20 kr så det er en dyr affære.

  Nogen mener man skal koge en tomatsauce ind – det gør jeg altså ikke – den kommer i min Magicmix med en smule god oliven olie (den økologiske fra Bilka er rigtig god) – lidt tørred oregano, salt og lidt sukker. Ikke mere, ikke mindre.

  Her ville det være dejligt med en Bamix ;-)

  3. Fyld

  Alle pizza’er begynder med Tomat og ost. ( http://goo.gl/8mTaz )Jeg vælger altid at lave et tyndt lag af revet mozzeralla og parmasan – blot for at lave en “jævn” bund. Derefter smider jeg nogle klumper bøffel mozzeralla. Bøffel ost har den fordel at den er meget våd – det betyder også at den er lidt længere tid om at smelte hvilket kan hjælpe med at få bunden perfekt eller hvis man har noget andet fyld på sin pizza som kræver lidt ekstra tid. Og så smager det jo godt!! Jeg har fundet rigtig bøffelost i Bilka og Metro. Derudover kører jeg lige en gang olivenolie rundt i pizzaen.

  Herfra er kombinationerne jo uendelig, men jeg vil gerne holde mig ved det italienske så jeg bruger flg.

  Italiensk kogt skinke
  Pancetta (Italiensk lufttørret bacon)
  Parmaskinke
  Gorgonzola
  Løg
  Champignon
  Artikokhjerter

  Bruger man eks Parmaskinke er tricket at lave pizzaen uden parmaskinke og først smide det på lige når Pizza’en er færdig. Skal det være rigtig godt plejer jeg at toppe op med rucula og revet parmasan. MUMS

  Ungerne får lov at få pizza med spansk chorizo – jeg køber det hos slagteren i Farre i midtjylland som efter min mening har den bedste chorizo i Danmark.

  4. Bagning

  Her kommer så den “sjove” del – når man skal bage pizza skal man have masser af varme både for oven og for neden – det kan en brændefyret ovn give. Derudover er det pisse hyggeligt at tænde op og lave pizza’er på den måde.

  Min ovn er ca 600 grader varm så det går rigtig stærkt at lave en pizza (1 min) – et trick når man smider en pizza på sin pizzaspade er at komme godt med majsmel under – majsmel brænder ikke på samme måde som alm mel og det giver derfor ikke den der brændte smag.

  Her er et par billeder af processen :

  http://goo.gl/DGAuz
  http://goo.gl/5GSFT
  http://goo.gl/Rhk7y
  http://goo.gl/G1GgP

  Jeg har lavet en lille side på FB hvor mine gæster der har fået pizza kan melde sig ind – alle er velkommene , den er her :

  http://goo.gl/rbwjS

  Jeg har som skrevet købt ovnen i portugal, den er købt her :

  http://goo.gl/Y1ub5

  Tak for Jeres tid – endnu en sæson venter lige om hjørnet og jeg glæder mig rigtig meget..

  Mvh
  Mads

 • #14330

  Fantastisk indlæg! Intet mindre…. :)
  Vi takker mange gange!

  Kan man lokke ud af dig, hvor meget du måtte bløde for ovnen?

 • #14331

  Bastaixen
  Participant

  @oilpanic med hensyn til dejen har jeg selv haft succes med at bruge Heston Blumenthal’s pizzadej fra “In Search of Perfection” serien. Det giver en sprød og meget velsmagende bund (og den bliver sikkert ikke dårligere af at komme i sådant en lækker ovn, som du har anskaffet dig).
  Opskrift har jeg ikke, men et link til Youtube kan jeg finde: http://www.youtube.com/watch?v=8uOng2plzZA

 • #14332

  Kim Schulz
  Participant

  jeg er også nysgerrig efter hvad ovnen kostede m. fragt. Deres side ligner noget fra midt-90erne og er mildest talt ubrugelig.

 • #14333

  CK1
  Participant

  Super inspiration. Har længe gået med tanker om selv at bygge en ovn her til sommer, men det er lidt af et projekt – så hvis man kan skyde genvej via Portugal…

 • #14334

  oilpanic
  Participant

  Tak for feedback.. :-)

  @kim – ovnen kostede 2000 kr ca og jeg fik den fragtet hjem for 1000 kr – fragten var dog lidt en “lokumsaftale” så jeg ved ikke hvad det normalt koster men fragt er jo billigt i tiden. :-)

 • #14335

  Kim Schulz
  Participant

  det var godt nok billigt. Den side er hermed bookmarked til konen er blevet overbevist :-D

 • #14336

  chorion
  Participant

  Det er en fin ovn, måske lige overkill når man bor i lejlighed i København, men så er det jo godt at man har et sted som Mother i Kødbyen hvor de har en gigant ovn, ellers kan jeg anbefale Grimaldi pizza i New York som har en gammel kul grill oven som et af de eneste steder derovre, folk står simpelhen i kø på gaden for at bestille pizza… http://www.grimaldis.com/

 • #14337

  oilpanic
  Participant

  @chorion – jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve Mother men det skal da helt sikkert prøves. – Jeg mangler også stadig en tur til napoli og gå “Pizza-amok” :-)

 • #14338

  oilpanic
  Participant

  @Eksilsønderjyden det er først nu jeg ser du også spurgte til prisen – sorry, den er skrevet ovenfor.

 • #14339

  Kasperis1
  Participant

  Fedt indlæg! Jeg har haft rigtig god succes med Meyers pizzaopskrift, men det er til papirstynde pizzaer. Ville gerne have en rigtig stenovn, men i min lejlighed fungerer det fint med en knaldvarm støbejernsplade fra http://www.grillbutikken.dk helt oppe under grillen. Så er pizzaen færdig på 2 min og dejlig luftig med sprød bund.

  Jeg må indrømme, at jeg ikke er pjattede med Mothers pizzaer. skorpen er superlækker, men det duer altså bare ikke med blød bund i en pizza…

 • #14340

  Elise
  Participant

  Det er jo helt vildt så lækkert det ser ud..
  Når jeg “bliver stor” vil jeg have mig et hus og sådan en ovn.. :) Det duer ikke rigtig på 1 sal, er i hvert fald ikke sikker på at min udlejer bliver så glad.. ;)

 • #14401

  ktl001
  Participant

  Hvis man bor i nærheden af Supermarco i Kbh så koster certificerede San Marzano dåsetomater omkring 14-15,- pr. dåse – og enig – det er et fremragende produkt – det giver en helt anden mild, sød og rund tomatsmag end standard dåsetomaterne fra netto. Og koster derefter :(

  Feeeed ovn ;)

 • #14543

  jbp1978
  Participant

  Hej OilPanic

  Hvilken størrelse ovn har du bestilt – er det den store 140×140 eller?

  JBP

 • #14550

  Kim Schulz
  Participant

  @chorion: Grimaldi’s er nu langt fra det eneste NY pizzeria der bruger kul-ovn. Slice havde en ganske interessant artikel om det forleden hvor de nævner flere steder:
  http://slice.seriouseats.com/archives/2012/02/scotts-pizza-chronicles-searching-for-new-yorks-hidden-coal-ovens.html
  og mere her:
  http://slice.seriouseats.com/archives/2011/07/scotts-pizza-chronicles-rise-and-fall-and-rise-of-the-coal-oven.html

 • #14574

  JohnDybkjaer
  Participant

  Min kone og jeg har ledt LÆNGE efter portugisisk lerovn til haven som er til at betale, og jeg øjner en mulighed hér.

  Hvis der er flere interesserede, kunne vi jo slå pjalterne sammen og få ovnene fragtet til Danmark i samme omgang og dermed spare lidt på dén konto. Hvad siger I? Jeg vil gerne tilbyde at stå for at organisere kontakten til firmaet og indhente et tilbud.

  Vh John

 • #14575

  Simon Vitting
  Participant

  Jeg deler også fascinationen for pizza, dog med den begrænsning at jeg bor i en lejlighed i Aarhus med en ovn der kun kan blive 230 grader ifl. ovntermometer.
  Nå, men her kommer lige et par tips, som jeg selv bruger:
  # Tomaterne kan erhverves i Føtex for 20-25 kr. pr bakke.
  # Meyer har også en metode til at strække dejen som en prof – Samme resultat, bare nemmere og langsommere.
  # Melet er vigtigt. Proteinindholdet SKAL være på minimun 11 %. Ellers kan det slet ikke lave nok gluten til at holde på luften og dermed give den “luftige” og sprøde skorpe på kanten.
  # Meyers Pizzaopskrift er god – dejen SKAL hæve den anførte tid. Gerne længere, men ikke kortere!
  Jo varmere ovnen er, jo hurtigere varmer luften inde i dejen op. Det betyder, hvis dejen er æltet korrekt, at dejen udvider sig inden den “sætter” sig og dermed laver skorpe. Jo mere dejen kan udvide sig, jo tyndere bliver den og dermed sprødere.

  Puha, det var megen information. Til slut kan jeg tilføje at den bedste pizza er og bliver den med lufttørret skinke, artiskokhjerter og god olivenolie! – Så er det slået fast.

  Jeg glæder mig til at følge med i hvilke andre tips i ellers har :)

 • #14576

  jbp1978
  Participant

  Hej John

  Jeg er med på en bestilling.

  Jacob – [email protected]

 • #14579

  GrillBill
  Participant

  Hej John,

  Jeg kunne godt være interesseret tror jeg. Afhængig af endelig pris.
  Er desuden i transport branchen, så kan muligvis få en god pris på den del.
  Kunne flinke Oilpanic ikke lige bekræfte 100% hvilken model det er han har?
  Kan fanges på [email protected]

 • #14581

  jbp1978
  Participant

  Jeg har set et billede og det er den der hedder 100 X 100 – jeg har sendt prisliste til Kim’s email.

 • #14582

  oilpanic
  Participant

  Hej alle

  Undskyld det sene svar – jeg har nydt ferie i syden den sidste uge.

  Min ovn er en 100 – dvs den er 100 cm i indvendigt mål hvilket faktisk er større end man lige regner med..

  Jeg er glad for at se så mange fik noget ud af indlægget – måske skulle vi holde en gastromand pizza dag på min terasse ;-)

  God weekend

 • #14584

  JohnDybkjaer
  Participant

  Det lyder jo super.

  Umiddelbart er jeg nok mest til en af modellerne uden skorsten – men vi kan vel godt bestille forskellige modeller og stadig få noget ud af en sam-handel. God weekend!

  Vh John

 • #14585

  JohnDybkjaer
  Participant

  Jeg vil i øvrigt gerne have prislisten, hvis det kan lade sig gøre – [email protected]

  Den lader sig ikke finde på producentens hjemmeside…

  Vh John

 • #14590

  JohnDybkjaer
  Participant

  Min kone synes pludselig ikke længere, at det er en god idé med sådan en ovn – HMRFF – så jeg trækker mig fra projektet! Held og lykke til Jer andre.

  Vh John

 • #14593

  jbp1978
  Participant

  Hej John

  Den kamp må du tage – kan du ikke selv set det! Ellers vil den nage dig resten af livet.

 • #14594

  JohnDybkjaer
  Participant

  Haha – ja, det kan der være noget om. Hun har sat sig i hovedet, at det død og pine SKAL være en “Bikuben” lerovn, altså den fra Bødrene Price. Jeg kan ikke finde ud af, hvor de bliver produceret henne, så indtil videre har vi sat projektet på stand by. Vi har ikke 8000,- plus det løse til en ovn pt.

 • #14683

  Frankhansen
  Participant

  Jeg kunne også godt være interesseret i at deltage i et fælleskøb.
  Er det ikke meningen at man bygger ovnen ind i noget, eller kan den tåle at stå ude?

 • #14851

  SmoKing
  Participant

  Jeg vil også gerne have tilsendt en prisliste.. Kunne være fedt, hvis vi kunne bestille sammen og spare lidt penge ;)

  [email protected]

 • #14855

  Anonym

  Jeg er meget interesseret, hvis der bliver et fællesindkøb. For mit vedkommende skal det også være 100 cm i indvendigt mål og med skorsten. Mvh Anette [email protected]

 • #14868

  Kim Schulz
  Participant

  prisliste må også gerne smides i min retning kimusan @ gmail.com

 • #14912

  ph1842
  Participant

  Jeg kunne også være interesseret i fælleskøb, send venligst en prisliste til mig.
  [email protected]

 • #14917

  p.elkjaer
  Participant

  Jeg er 100% med på fælleskøb – var meget tæt på at købe en tilsynladende identisk ovn i en webshop til nogle flere penge.. p.elkjaer @ gmail.com tak!

 • #15006

  Grillkok
  Participant

  Jeg er også med på et fælleskøb. 100 cm med skorsten.

  [email protected]

 • #15045

  Korsvangen
  Participant

  Er også med hvis der er nogle der får stablet noget fælles køb på benene.100 cm med skorsten.

  Torben

 • #15046

  Korsvangen
  Participant

  Har skrevet til firmaet og fået tilsendt prislister på deres ovne så hvis nogen er interesseret så skriv jeres mail og jeg sender.
  Har i set at en 100 *100 vejer 525 kg,sku ikke nem at flytte rundt med.

 • #15049

  Grillkok
  Participant

  Du må meget gerne sende en prisliste til mig på [email protected]

  525 kg lyder perfekt, så er den tyverisikret:-)

 • #15060

  Korsvangen
  Participant

  Men sker der noget, er der andre der har gang i noget uden for denne tråd, eller skal det være seriøst, så laver vi en liste på dem der er interesseret, og så vil jeg gerne prøve at stå for kontakten. Af hensyn til prisen på dette så vil jeg først finde ud af hvor mange der er interesseret, og derefter må vi aftale en form for forud betaling,men satser på at hvis men melder sig så er det bindende.. Er på ferie i den næste uge, når jeg er hjemme igen følger jeg op.

 • #15078

  Frankhansen
  Participant

  Jeg er interesseret. Er der nogen der har en prisliste, så man ved nogenlunde hvad vi taler om?
  Jeg har med stor interesse set det ovne grillbutikken.dk har til salg til ca 8000 inkl leverin.
  [email protected]

 • #15080

  peb
  Participant

  Hej

  Jeg vil også gerne have en prisliste @peb@schulstad.dk

 • #15088

  Lars1710
  Participant

  Hvis det kan lad sig gøre vil jeg også gerne ha tilsendt en prisliste. [email protected]

 • #15094

  SmoKing
  Participant

  Korsvangen kan du ikke lige snakke med Grillbill om hvem der løber med bolden ?

 • #15121

  CK1
  Participant

  Er også meget interesseret – send gerne prisliste på [email protected]
  /Claus

 • #15156

  larsjoha
  Participant

  Er også meget interesseret – send gerne prisliste på larsjoha @ it.dk

  Hilsen
  Lars

 • #15157

  Kano24
  Participant

  Super spændende tråd, så jeg følger lige med.
  Jeg vil også gerne modtage en prisliste [email protected]
  På forhånd TAK
  Hilsen
  Kano24

 • #15291

  Korsvangen
  Participant

  Hej alle. Så er jeg tilbage fra ferie. Hvis GrillBill stadig er med i denne må han meget gerne melde ud så jeg har en mulighed for aftale noget med ham. PT er jeg i korrespondance med firmaet mht. kvalitet og holdbarhed i det danske klima og evt. vinteropbevaring da de jo virker rimeligt tunge vil man jo ikke flytte for meget med den. Når jeg ved mere kommer det prompte op her.
  Hilsen Torben

 • #15339

  ktl001
  Participant

  Jeg kunne godt være interesseret – men jeg er nød til at se lidt flere detaljer: Størrelser, priser og levering.

 • #15340

  kasoli
  Participant

  Hej john vi er også friske vi har ledt lææææænge efter en pizza ovn så hvis du kan fremskaffe priser osv er vi også friske:-) min mail er [email protected]

  Mvh cathrine

 • #15362

  Korsvangen
  Participant

  Her er billeder af ovnene. Hvis ikke prislisten er med kommer den i et nyt indlæg.

 • #15363

  Korsvangen
  Participant

  Sorry kan ikke uploade dem da pdf filerne er for store.

 • #15365

  Korsvangen
  Participant

  ktl001 skal have din mail hvis du vil modtage noget.
  Hilsen Torben

 • #15366

  Lars1710
  Participant

  Det vil jeg rigtig gerne

  [email protected]

 • #15367

  Kano24
  Participant

  Hej :-)
  Jeg vil ogaå meget gerne modtage billeder og prisliste.
  [email protected]
  På forhånd TAK…

  /Lars

 • #15368

  larsjoha
  Participant

  Hej
  Jeg vil ogaå meget gerne modtage billeder og prisliste.
  [email protected]@it.dk
  På forhånd TAK…

  Mvh. Lars

 • #15462

  CPN
  Participant

  Hej er på en 100 + skorsten
  Har modtaget prisliste på GG.

  Mvh
  Carl-Peter

 • #15463

  Korsvangen
  Participant

  Hej.
  Her lidt mere som jeg har modtaget fra ovn producenten, blandt andet med hensyn til opbevaring og hvordan med sne og frost. Har idag kontaktet skat for at høre om der kommer nogen form for afgifter på ved import fra Portugal, det gør der ikke, det eneste afgift der kommer ekstra til priserne er at man skal betale Portugisisk moms til de beløb der står i prislisten.
  Vil forsøge at finde et aflæsnings sted der er centralt for alle der ønsker at deltage.
  Så hvilken en af ovnene vil du ha, så sender jeg en forespørgsel til producenten og får et tilbud på ovne og transport.
  Send evt dit ønske på mail, så er det lidt nemmere at styre.
  [email protected]

  Hilsen Torben

 • #15651

  ktl001
  Participant

  @oilpanic – hvordan tumler man ovnen rundt? Jeg tænker på hvad der skal til for at transportere fra evt. fælles leveringssted/steder og ind på ens egen matrikel. Snakker vi kran eller…..?
  (Jeg kan se at der er øjer i hvert hjørne af din)

  Det kan nok godt betyde noget for den endelige pris hvis man skal ha en stor BMS kran til at løfte den over huset derhjemme….

 • #15653

  Korsvangen
  Participant

  Nu hvor der spørgsmål til oilpanic, kunne jeg godt tænke mig og høre om han stadig er tilfreds med ovnen, holdbarhed og lever den op til forventningerne, har den overlevet en vinter uden skader, har du taget den ind eller hvordan har du vinter opbevaret den.

  Hilsen Torben

 • #15924

  ktl001
  Participant

  ADMIN/WEBMASTER: Kan i hjælpe med at prikke til Oilpanic pr. email?
  Det er tæt på bestillingstid og det ville være meget rart at høre om håndtering af ovnene derhjemme og holdbarhed. Please med please på

 • #15926

  @ktl001
  Vi prøver at se hvad vi kan gøre…vender tilbage snarest!

 • #15931

  CPN
  Participant

  Jeg ved ikke hvad der er stemningen for, men var det ikke en fordel at bestille den røde isoleret. Så er den jo vejr bestandig og en evt ny maling holder bedre.

 • #16018

  Rakola
  Participant

  Har længe kigget efter en sådan ovn. Faldt over indlægget her og vil meget gerne med i fællesskøbet, hvis det kan nåes..?
  Min email: [email protected]

  Mvh Rasmus

 • #16020

  CPN
  Participant

  Hej Rasmus
  Du kan sikkert være med, men Korsvang er vist nok på ferie, så du må lige vente på ham.
  Der afsendes ordre d.18 der skal det være bestemt hvilken ovn man vil have.
  Pris ca 2100.- alt efter model osv. inc. lev.
  Mvh
  Carl Peter

 • #16021

  Rakola
  Participant

  Det lyder rigtig godt. Kunne nogen måske sende mig prislisten/oversigten over de ovne man kan vælge imellem?

  Mvh Rasmus

 • #16081

  Klinten
  Participant

  Hej
  Jeg er helt klart med på fælleskøbet, hvis det stadig kan nås.
  Er der en, der vil sende mig prisliste + oversigt over modeller?
  Har sendt en mail direkte til Korsvang, men skriver også lige her for en sikkerheds skyld. :)
  Mvh Ole
  [email protected]

 • #16083

  oilpanic
  Participant

  Hej alle

  Sorry jeg ikke har fået besvaret endnu – jeg har været ude at rejse..

  Jeg fik kørt ovnen om på terrassen med en palleløfter og nogle køreplader – løftede den en smule i den ene side og fik lagt en sten under – det gjorde jeg i alle hjørner så jeg kunne få gaflen indunder og derefter kunne jeg løfte den højere og højere op på nogle store sten som den står på i dag – nummer 1 var nok at bygge et komplet udekøkken med en ordentlig skorsten.

  Vær alle opmærksom på at hvis i ikke starter ovnen op rigtigt de første par gange kommer i til at døje med store sprækker – ler og mørtel er ikke hærdet når i får ovnen.. Første gang skal i nærmest ikke have et bål derinde men blot nogle gløder så ovnen kun lige bliver lun – 2. Gang lidt varmere og det gør man et par gange inden man fyrer helt op for den..

  Ovnen er vildt populær ved alle de gæster jeg har haft og til stor glæde for hele familien.. Det kan være jeg skulle invitere helt gastromand holde på pizzakursus :-) måske jeg så kan få den Bamix i værts gave haha…

  Held og lykke med det her store projekt – jeg er glad for så mange er blevet interesserede efter min post…

  Mvh
  Mads

 • #16086

  Rakola
  Participant

  Hej Mads

  Tak for info. Spændende med den palleløfter :) Blev du oplyst om at ovnen skulle hærdes langsomt, eller har du selv oplevet de omtalte revner?

  Mvh Rasmus

 • #16087

  oilpanic
  Participant

  Jeg har læst det efterfølgende på nettet – jeg har fået revner i min – det betyder ikke så meget men ser ikke pænt ud.. De kan dog spartles op igen..

  Mvh
  Mads

 • #16125

  Korsvangen
  Participant

  Tak til Mads for svar. Vi er ved og være nogle stykker som er ved at få en ovn hjem der nede fra, så det er godt at høre dine erfaringer. Vi er såen ca. 15 indtil nu som bestiller, vi tager dog den ekstra isolerede model, skulle holde bedre på varmen, og bedre kunne holde til vores klima, det anbefales dog altid at ovnen overdækkes for ikke at lide unødvendig skade. Sidste frist for bestilling af en ovn er 22/5 2012, materiale kan rekriveres hos [email protected] eller Flemming Madsen Den kan købes hos en dansk forhandler for ca. 7000 dkkr. Vi er i en pris der ligger omkring 2200 dkkr inklusiv levering, dog på en adresse i DK, og det bliver i Odense.

 • #16134

  benzon1960
  Participant

  Er selvfølgelig lidt OT, men synes alligevel at den er for smuk til ikke at blive omtalt. Og så er den dansk,

  http://www.morsoliving.dk/Produktvisning-2071.aspx?ProductID=PROD381

 • #16210

  danielvagn
  Participant

  Er der evt en som kan sende pris listen og oversigten, som kan sende den til mig på [email protected]
  Har også skrevet til Korsvangen, og afventer svar, men deadline er jo snart ;-)

 • #16314

  Goffie
  Participant

  Hej.. Faldt lige over denne tråd og opdager dette interessante fællesskøb.
  Kan jeg nå at få tilsendt materiale?
  Så må jeg prøve om jeg kan nå at overtale min kone :)
  Send venligst til ingerts(fjern)@gmail.com
  Og deadline er tirsdag eller?
  Hilsen Gert

 • #16364

  Mountainfox
  Participant

  Det er simpelthen løgn! Har kigget på sådan en ovn i årevis men har har altid fundet dem en anelse pebret i prisen. Nu ser jeg denne her tråd om samkøb, er jeg for sent på den eller kan jeg stadig være med? Jeg kan beslutte mig meget hurtigt, blot jeg får lidt mere info om pris levering og model, er der nogen der kan hjælpe? [email protected]
  Vh
  Søren

 • #17078

  Thomj
  Participant

  Ville lige høre om folk er tilfredse med dem og om der er nogle der er friske på at bestille en omgang ovne?
  Mvh
  Thomas

 • #17473

  ClausJensen
  Participant

  Det lyder meget interessant, kunne man måske få en beskrivelse af hvordan forløbet var da I bestilte. Betstilling, betaling og fragt. Jeg kunne også godt tænke mig at bestille sådan en.

 • #17634

  Ole K.
  Participant

  Jeg er ny i dette forum efter at have googlet “stenovn”. Det ovenstående tilbud lyder meget godt, hvilket dog også må få andre til at være med i et sammenkøb til en tilsvarende ovn.

  -Skal der laves en nu tråd???
  -Måske vil den ansvarlige for det tidligere sammenkøb tjene en lille skilling og gøre dette igen??
  Nogen forslag??

  Ole

 • #17638

  Nicolai84
  Participant

  Jeg er også meget interesseret hvis det blir aktuelt!

 • #17639

  ClausJensen
  Participant

  Hej,
  Jeg kontaktede fabrikken for at få en prisliste, og en pris på levering, kort efter mit første indlæg.
  Jeg valgte at bestille med det samme, da der ikke var respons på tråden, så ovnen skulle blive leveret, en Registro 100 med skorsten for 453,05 Euro

  Mvh. Claus

 • #17640

  Ole K.
  Participant

  Hej Claus
  Det var da en skam. Håber at du bliver glad for den.

  Er det den model der ligeledes er ekstra isoleret og hvad med fragt og levering. Var det til din add. eller??? og hvad kostede fragten??

  Kan du evt sende en prisliste og andet materiale til mig på : [email protected]

  MVH
  Ole

 • #17647

  ClausJensen
  Participant

  Jeg har lige modtaget min ovn fra Portugal og tænkte på hvordan I andre har fået ovnen flyttet på plads. Den er jo tung som bare pokker..;)

 • #17702

  Ole K.
  Participant

  Så er man ved at arbejde på endnu et fælleskøb på Grillguro.dk

 • #17712

  Korsvangen
  Participant

  http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=131&p=233230#p233230

  Her er der gang i endnu et fælles indkøb. Flemming som var med i det første indkøb er med igen, så i kan roligt regne med der er styr på tingene. Hvis i er på Facebook så se eventuelt denne.
  https://www.facebook.com/#!/groups/444861125544124/
  Hilsen Torben (som osse var drivkraften på det første)

 • #17743

  MKTherkildsen
  Participant

  Jeg vil også rigtig gerne være med hvis det er muligt.

  [email protected]

 • #17744

  Ole K.
  Participant

  Der er vist plads til flere. Log dig ind på grillguro. dk. Der kører en tråd derinde.

 • #18015

  Soegaard
  Participant

  Haha hvor er det fedt…

  Det lille firma i portugal oplever massiv fremgang – måske man skulle investere ;)

 • #18028

  Det er vel ikke overraskende? :)

 • #18033

  ktl001
  Participant

  Nej der er godt nok nogen der skummer fløden på de forskellige pizza ovne i DK – ingen nævnt – ingen glemt ;)

 • #36163

  Mr. Hein
  Participant

  Min genvej går fra Valby Langgade gennem Carlsberg til Istedgade 27, hvor Neighbourhood ligger. Best pizza ever. :)

 • #44285

  Dette skal helt klart afprøves!!! Har dog ikke samme ovn, men vi prøver at se hvordan det ender :D

 • #44672

  Jeg vil klart anbefale Lagano pizza inde i København K! De laver de bedste stenovns pizzaer – Virkelig god mad, hvis man er lidt stresset i hverdagen. Spiser der sådan 2-3 gange om ugen. Kan bare ikke lade være :D

 • #45492

  Hahaha, hvor er det et vildt indlæg. Er helt oppe at køre.

 • #45493

  Hahaha, hvor er det et vildt indlæg. Er helt oppe at køre!

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Kommentarer