Gastromand.dk | 22. April 2018

Scroll to top

Top

Nytårhovedret

Forside Fora Mad & Drikke Nytårhovedret

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  ThomasBay 4 måneder, 1 uge siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #45803

    ThomasBay
    Medlem

    Jeg er i den smukke situation at jeg har fået okse, kalve og vildt mørbrad og andre lækre udskæringer sous vide tilberet i mange år, så i år tænker jeg at jeg vil have en anderledes tilgang til hovedretten.

    Menuen ind til nu ser således ud:
    Forretsidéer:

    Torskerulle med Æblesauce


    Hovedret:
    ?

    Desser:

    (Med hindbærsovsen som små geleperler lavet med agar)

    Hvad vil passe godt i denne opsætning som hovedret? Har i nogle gode ideer? (vil gerne lege med min sous vide i tilberedningen)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.