Gastromand.dk | 24. April 2017

Scroll to top

Top

Rådykølle med forårstilbehør

Forside Fora Mad & Drikke Rådykølle med forårstilbehør

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  xavis 3 uger, 2 dage siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #41731

    xavis
    Medlem

    Hej alle

    Jeg søger lidt inspiration til i morgen (lørdag).

    Jeg har taget en rådyrkølle op ad fryseren, som jeg har planer med i morgen (lørdag), da vi får et par gode venner på besøg.
    Jeg ææælsker vildt, men nu hvor foråret er godt i gang, synes jeg måske ikke, det behøver at være så tung (og traditionel) en vildtret.

    Jeg har følgende i tankerne:
    Ovnstegt kølle (kan man langtidsstege sådan en? Synes jeg har læst, det så bliver helt “levret”). Umiddelbart havde jeg bare tænkt at gnide den med salt og peber og så stege den i ovnen med tynde smørskiver fordelt ovenpå for at det ikke skal blive for tørt. Men kan man lave en form for forårskrydderiblanding, som man gnider den med? Hvor lang tid skal sådan en have, og hvad skal kernetemperaturen være?

    Traditionel vildtsovs skal der være plads til!

    Små ovnbagte kartofler med skræl – skal de pensles, krydres, andet? Hvor lang tid skal de have i ovnen?

    Spinatsalat med mozzarella, avocado, portvinssyltede tranebær (kan man mon bruge kirsebær i stedet – har nogle i fryseren fra sidste års høst) og glaserede valnødder.

    Jeg ser med glæde frem til kommentarer, fif og inspiration.

    På forhånd tak!

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.