Gastromand.dk | 26. April 2018

Scroll to top

Top

Rådyrbov

Forside Fora Mad & Drikke Rådyrbov

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  xavis 3 måneder, 3 uger siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #46204

    xavis
    Medlem

    Hejsa

    Jeg har lige taget en rådyrbov op til på lørdag, men er 900 gram inkl. ben nok til fire personer, eller skal der en forret til? Der vil selvfølgelig være diverse tilbehør, såsom kartofler, grønkålssalat og måske en ting til.

    Med hensyn til tilberedningen, så har jeg seriøst aldrig fået en bedre sovs, som da jeg lavede juleanden efter Gastromandens opskrift: https://gastromand.dk/opskrift-langtidsstegt-helstegt-and/. Kan man gøre noget lignende med sådan en bov? Også i forhold til langtidsstegning – og skal man i så fald være opmærksom på noget? Jeg tænker, den som minimum enten skal barderes eller have en masse tynde smørskiver på.

    Der er selvfølgelig ikke lige så meget (om noget?) fedt, der drypper fra en dyrebov som fra en and, men vil det alligevel give noget kraft til sovsen?

    Jeg håber på snarlige svar.

    På forhånd tak.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.