Gastromand.dk | 24. April 2017

Scroll to top

Top

Seasoning af De Buyer carbonstål pande

Forside Fora Mad & Drikke Seasoning af De Buyer carbonstål pande

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Claus 3 dage, 23 timer siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #42051

    Claus
    Medlem

    Jeg hat købt en De Buyer Mineral B 28 cm Carbon stål pande til min far og er kommet frem til denne måde til at imprægnere/season panden:

    1. Vask panden i sulfo med svamp for at få bivoks imprægneringen væk
    2. Sæt panden over medium varme i 4-5 minutter
    3. Hæld madolie i panden mens den varmer op
    4. Når olien ryger slukkes blusset
    5. Når mindre varm tørres olien væk med køkkenrulle så det fordeles over hele panden.
    6. Put nu panden i ovn og varm den op til 80°c
    7. Tag panden ud og fordel nyt lag oile over hele panden. Tør alt olie væk, så der kun sidder tyndt lag over hele pandrn
    8. Sæt ovn temperatur til 250°c og sæt panden i ovn i 2 timer
    9. Sluk for ovnen efter 2 timer og lad panden blive stående derinde indtil ovnen er afkølet

    That’s it !

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.