Gastromand.dk | 28. May 2017

Scroll to top

Top

Sushilaks?

Forside Fora Mad & Drikke Sushilaks?

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  TurtleShell 1 måned, 2 uger siden.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #41892

    Hej allesammen. Første post her.
    Jeg har prøvet at søge viden på nettet, men der var ikke noget konkret at finde.

    Jeg vil gerne prøve at lave sushi hjemme. Jeg har købt fersk laks fra Rema 1000. 600g for 100kr. Jeg har frosset det i lidt over 24 timer. Måske 30-36 timer.
    Jeg har fået indtryk af, at man kan godt lave sushi af det, men det vil ikke være lige så lækkert som hel frisk laks. Det er også helt ok første gang. Jeg vil bare vide om det er sikkert. Er det på nogen måder sundhedsskadeligt at spise råt?

    Mvh.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.