Gastromand.dk | 24. April 2018

Scroll to top

Top

Vakuumpakker til sous vide

Forside Fora Mad & Drikke Vakuumpakker til sous vide

Tagget: 

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  EmilM 6 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #42310

  Hej.
  Jeg har fået noget billig sousvide udstyr i gave. Heriblandt en vakuumpakker. Jeg er lidt i tvivl om kvaliteten af vakuumpakkeren.

  Vakuumpakkeren jeg har fået fat: https://uniprint.dk/melissa-vakuumpakker?gclid=CjwKEAjw9MrIBRCr2LPek5-h8U0SJAD3jfhti6WpAKfwTDCfMz5gSj4s2BTQGT_ReEAygSVHnddW3RoC_4zw_wcB

  problemet er, at jeg ikke har indtrykket af, at den får suget alt luften ud af posen, hvilket jeg går ud fra påvirker varmeledningsevnen. – Er det normalt at der stadig er en smule luft tilbage i posen efter endt vakuum?

  – desuden har jeg ledt efter nogle vakuumposer til denne. Jeg er dog i tvivl om hvilken som helst vakuumpose der passer i bredden af posen passer til maskinen, eller om man skal ud af finde noget specifikt til denne.

  Mvh Mikkel :-)

 • #44568

  EmilM
  Medlem

  Hey Mikkel,

  Har du et vandbad med den rigtige temperaturstyring? Og er du sikker på du monterer vakuumpakkeren korrekt? Det er vigtigt når man bruger sous vide, at sørge for varmelegemet ikke er blottet, og self. at vandbaddet er godt isoleret – og at du bruger de rigtige tider. Især hvis du er ny til det og udstyret er lidt billigt.

  Gastro mand har nogle indlæg om Sous vide, kan jo være du monterer den forkert: https://gastromand.dk/tag/sous-vide/

  Jeg fandt ihvertfald noget sous vide udstyr der passede perfekt på min, derunder vakuumposer der passede perfekt i bredden, inde på Home Supply: https://www.homesupply.dk/shop/espressions-sous-vide-379p.html

  Mvh Emil :)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.