Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. maj 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Spidskål à la Coleslaw

Webmasteren

Ca. pris: 25 kr.

4-5 dl tykmælk
½-1 spidskål
½ citron
1-2 tsk hel spidskommen
1 fed hvidløg
evt. 1-2 spsk piskefløde

Hæld tykmælken til afdrypning i et kaffefilter mindst nogle timer i forvejen, evt. natten over i køleskab.
Snit spidskålen fint eller groft alt efter hvad man bedst kan lide. Dryp citronsaft, salt og peber på spidskålen ½ time før servering, så kålen falder lidt sammen.
Rist spidskommen på en tør pande og knus dem i en morter.
Rør tykmælken med revet hvidløg, smag til med spidskommen, salt og peber. Tilsæt evt. piskefløde eller vand til konsistensen er lind. Vend spidskålen i.

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar