Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. marts 2019

Scroll to top

Top

En kommentar

Spidskål à la Coleslaw

Webmasteren

Ca. pris: 25 kr.

4-5 dl tykmælk
½-1 spidskål
½ citron
1-2 tsk hel spidskommen
1 fed hvidløg
evt. 1-2 spsk piskefløde

Hæld tykmælken til afdrypning i et kaffefilter mindst nogle timer i forvejen, evt. natten over i køleskab.
Snit spidskålen fint eller groft alt efter hvad man bedst kan lide. Dryp citronsaft, salt og peber på spidskålen ½ time før servering, så kålen falder lidt sammen.
Rist spidskommen på en tør pande og knus dem i en morter.
Rør tykmælken med revet hvidløg, smag til med spidskommen, salt og peber. Tilsæt evt. piskefløde eller vand til konsistensen er lind. Vend spidskålen i.

Kommentarer

Smid en kommentar