Spiritus
The Glenlivet Battle
29. juni 2014 | GastromandGlenlivet har for nylig indlemmet et nyt medlem i deres i forvejen fantastiske familie – og dette på en lettere utraditionel vis.
Det var nemlig Glenlivets trofaste fans – de såkaldte Guardians – som havde muligheden for at vælge hvilken af … Læs mere
Weekeendtesten: En 4-dobbelt dansk “rom”, tak
29. maj 2014 | Gastromand | 16 KommentarerHer går det godt – i hvert fald med vores produktion af forskellige frugtvine. Senest har vi smagt på de fremragende dessertvine fra Cold Hand Winery i Midtjylland og før dem var vi ligeså yderst begejstrede for de ædle kirsebærvine fra Frederiksdal på Lolland. Som … Læs mere
Weekendtesten: Hands down for Cold Hand Winery
24. maj 2014 | Gastromand | 9 KommentarerVi danskere har åbenbart et talent og ikke mindst flair for at arbejde med frugter dyrket i moderlandet. Senest har vi på Gastromand stiftet bekendtskab med Lollands kirsebærvine fra Frederiksdal. Nu er det blevet tid til at kigge lidt bredere, så … Læs mere
Weekendtesten: Ron Esclavo, en slaverom?
18. maj 2014 | Fynboen | 3 KommentarerSå er det tid til en weekendtest. Denne gang en slaverom, hvis man skal tro etiketten. Ron Esclavo betyder nemlig slaverom, hvis man oversætter det til dansk.
Begrebet slaverom synes jeg dog ikke helt passer til denne rom. Når jeg … Læs mere
#tuesdayGT VIII: Usædvanlig krydret!
30. april 2014 | SjønneEngang i mellem kan det godt blive for ferskt med en klassisk gin og tonic. Her er et eksempel på en krydret G&T der sagtens kunne ledsage en menu med indisk mad, og med garanti også til retter fra det … Læs mere
Weekendtest og konkurrence: Jameson Limited
26. april 2014 | Gastromand | 76 KommentarerFor mange år siden, før der var noget der hed Gastromand og tilbage til dengang hvor kvinderne stod i køkkenet og vi mænd sad og ventede utålmodigt på at de gamle danske retter blev kokkeret i køkkenet, besøgte jeg Dublin og … Læs mere
#tuesdayGT V: Bluecoat Bladguld Bling
22. april 2014 | Sjønne | 4 KommentarerPå denne tirsdag skal vi kigge nærmere på en amerikansk gin. Den er fra Philadelphia og er et godt eksempel på den “nye” bølge af utraditionelle amerikanske gins. I Europa har vi været vant til de mere konservative London Dry … Læs mere
STOR TEST: 11 snaps til jule- og påskefrokosten – se den suveræne vinder
16. april 2014 | Gastromand | 11 KommentarerDet er hårdt at være en Gastromand – i lørdags skulle Årets påskeøl 2014 kåres, hvor Indslev Påskehvede løb med sejren. En herlig aften i godt selskab, men det var jo ikke kun øl vi smagte den aften, vi fik jo … Læs mere
#tuesdayGT VI: Flyvende hollænder
1. april 2014 | SjønneI denne uge skal vi til ginnens moderland, nemlig Holland. Her har en flok entusiaster skabt en gin der er et godt stykke fra de mere stilrene og friske London Dry’s. Her er det krydderier der styrer.
VL92 Gin … Læs mere
Tuesday G&T: Ravn og Rosmarin!
25. marts 2014 | Sjønne | 3 KommentarerGin spænder vidt. Lige fra det feminine florale og friske, til det kantede og krydrede. Denne gang har vi fat i en af de robuste fyre, nemlig Six Ravens Gin fra den tyske Absinth importør/producent Alandia.
“Sire, if the Tower … Læs mere