Go Back
+ servings
Udskriv
4.34 fra 6 stemmer

Deviled Eggs - perfekte på påskebordet

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 4 øko æg
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. mayo
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Finthakket Purløg
  • Paprika
  • Chili - hakket frisk eller tørret
  • Salt

Sådan gør du

  • Kog æg i 10 min. til de er hårdkogte
  • Pil æggene
  • Skær æggene på langs med en tynd kniv
  • Pil forsigtigt blommen ud af ægget og op i en skål
  • Bland blommer, sennep, mayo, creme fraiche, hvidvinseddike vha. af en håndmixer
  • Smag til med salt og paprika
  • Fyld massen i en sprøjtepose - alternativt en frysepose, hvor du klipper hul i hjørnet
  • Sprøjt små toppe i de halverede æg - se billedet
  • Drys med purløg og chili