Udskriv
5 fra 1 stemme

Smoked Espresso Martini

Forb. tid10 min
Tilb. tid2 min
Samlet tid12 min
Antal: 1
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 3 cl Nescafe Robusta
  • 2 cl sukkersirup
  • 2 cl Galliano Riestto
  • 4 cl Snow Leopard Vodka
  • Masser af is

Udstyr

  • Sage The Smoking Gun
  • Røgflis
  • "Smoke Chamber"
  • Shaker

Sådan gør du

  • Kog en sukkersirup af 1 del sukker (hvid sukker) og 1 del vand.
  • Så snart det koger er sukkeret opløst.
  • Lav en lille kop kaffe imens og lad den trække - hvis du bruger en tsk Nescafé passer det med smagen i cocktailen - er du ikke at kaffesmagen skal være for dominerende, så lav en lille tsk.
  • Tilsæt det eller i shakeren og giv den en ordenlig omgang.
  • Klargør din røgpistol og giv den 20 sekunders røg under en glaskolbe. Hvis du ikke har det, så bruge en plastikskål eller andet hvor cocktailen kan være under.
  • Server straks herefter.