Udskriv
4.25 fra 12 stemmer

Pulled Chicken

Forb. tid10 min
Tilb. tid3 t
Samlet tid3 t 10 min
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Chicken

  • Kan du få fat i udbenet overlår er det klart det bedste - ellers brug 1-2 øko kyllingebryster pr. person

Rub

  • 2 tsk. Salt
  • 3 tsk. Rørsukker
  • 3 tsk. Sød paprika
  • 2 tsk. Barbecuekrydderi el. lign.
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Tørret chillipulver
  • 1 tsk. Spidskommen

Sådan gør du

Rub

  • Rør alle ingredienserne sammen

Chicken

  • Gnid kyllingen grundigt ind i rubben. Gem lidt rub til at drysse over
  • Herefter vikles den ind i vita-wrap og læg på køl - minimum et par timer og gerne til dagen efter
  • Læg kyllingen i en ildfast fad, pak staniol tæt overfadet og sæt det i ovnen ved 125 grader i 3 timer
  • Tag fadet ud af ovnen og pull kyllingen fra hinanden med to gafler
  • Drys med det sidste rub
  • Du kan passende lave en Cold Vinegar Sauce dertil, som kan hældes over til sidst. Se link i opskriften