Udskriv
4.75 fra 4 stemmer

Pulled Chicken

Forb. tid10 min
Tilb. tid3 t
Samlet tid3 t 10 min
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Chicken

  • Du skal beregne omkring 1-2 øko kyllingebryster pr. person.

Rub

  • 2 dele typisk spsk. salt
  • 3 dele rørsukker
  • 3 dele paprika
  • 2 dele barbecuekrydderi el. lign.
  • 1 del cayennepeber
  • 1 del chillipulver
  • 1 del spidskommen
  • 3 spsk ketchup
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk æblejuice

Sådan gør du

Rub

  • Vi nægter at ændre på denne opskrift for den er fucking awesome!
  • Dagen før “rubbes” kyllingen med pulled pork-rubben.
  • Herefter vikles den ind i vita-wrap og lægges på køl til dagen efter - Lav en ekstra portion rub til at drysse over kødet ved servering!
  • Læg kyllingen i en ildfast fad og varm ovnen op til 125 grader hvor du giver dem 3 timer.
  • Herefter kan du pulled dem med to gafler.
  • Du kan passende lave en Cold Vinegar Sauce dertil, som kan hældes over til sidst. Se link i opskriften.