Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Hotdogs med Salsa

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Ret: Super Bowl Food
Køkken: Amerilkansk
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • Salsa!
  • 1 skalotteløg
  • 2 to mat - hvis det er vinter så erstat med cherry tomater
  • ½ mango
  • 2 forårsløg
  • ¼ frisk rød chili
  • 1 par dråber tabasco
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 bundt koriander eller bredbladet persille gem lidt til anretning
  • Salt og peber

Pølser og brød

  • 2 pølser pr. mand - gerne slagter pølser som jeg har brugt og gerne nogle som er godt krydret.
  • 2 brød pr. mand - bag dem gerne selv - ellers gå til bageren.
  • 2 stykker bacon pr. mand.
  • Evt. sennep.

Sådan gør du

Salsa

  • Hak tomater og læg dem i en si over vasken eller en skål. Giv dem salt og peber så væsken drænes. Imens klargør du løg, forårsløg, mango og chili.
  • Hak det hele i ensartede små stykker - fjern stok og gerne fra chili, hvis du ikke vil have en alt for stærk salsa.
  • Når tomaterne har trukket 15 min så blander du det hele sammen.
  • Hvis du nu ikke kan lide koriander, så brug persille. Hak ca. halvdelen - hvis du har koriander i, så hak stilkene og tilsæt dem. Gem lidt til anretning.

Pølser og brød

  • Steg dit bacon sprød og stil det til side.
  • Rist pølserne langsomt og længe! Jeg holder selv af, at de har fået ret meget, de skal næste branke og være helt sprøde.
  • Varm brødet og anret hotterne med et stykke bacon ved siden af pølsen og top med salat og frisk koriander.
  • Touch Down!