Start med bønnerne. Først skærer du din chorizo ud i små stykker. Varm nu en pande op og steg dem i ca. 5 minutter - de skal smide godt med fedt. Imens hakker du løget i små tern.
Tilsæt nu løg og steg i yderligere 5 minutter.
Tilsæt nu bønnerne og Chulola og lad det koge sammen. Nu kan du enten stille panden i ovnen på 150 grader eller lade det simre under låg (hvis du har et) i 10 min.
Hvis det bliver tørt så tilsætter du bare lidt vand.
Nu til nachos.
Find et ildfast fad og læg alle nachos i. Tilsæt osten og stil det i ovnen ved 180 grader varmluft indtil osten er smeltet og let brundet.
Når det er klar tager du det ud og klargør alt andet.
Snit lidt salat som du fordeler ud over.
Tilsæt nu bønnerne i små mundrette portioner.
Tilsæt nu klatter af creme fraiche.
Tilsæt koriander og fint snittet halapenos - brug gerne et mandolinjern.
Skær lidt lime som du smider på bordet gæsterne kan tilsætte efter behov.