Skær dyret ud i halvstore terninger ca. 2x2 cm og smid det i en skål, tilsæt nu 1 spsk mel og paprika samt salt og friskkværnet peber - vend det godt sammen, så alle stykkerne er godt pudret ind.
Svits det nu i en stor gryde eller pande med smørret og lidt olie til det er godt brunt. Imens gør du grøntsagerne klar.
Pil og skær løget i skiver, skær gulerødderne på skrå i halvstore bidder, samme med selleri. Svits det på en pande i olien til det er faldet lidt sammen.
Så smides det over til kødet og det hele vendes sammen og steges videre i ca. 5 min.
Tag nu mel, bouillon og ca. 3 dl vand og pisk godt sammen, hvis du har en Bamix, så brug den.
Tilsæt det nu i gryden. Gik det yderligere 5 min.
Tag nu krydderierne, enebær, koriander, chili og peberkort og knus det i en morter eller en hurtighakker. Tilsæt det.
Hæld nu vand på til det står ca. 5 cm over kødet og sæt låg på og lad det simre i ca. 2 timer.
Imens skræller du kartoflerne og skærer dem i mundrette bidder.
Tilsæt dem nu i retten.
Hak halvdelen er persillen og riv/mos hvidløgene godt sammen med det, tilsæt evt. til olie så det bliver en ensartet masse.
Tilsæt det og lad retten få yderligere en 1 times til.