Udskriv
0 fra 0 stemmer

Svin på den "Vilde" måde: Vildsvine Burger med Coleslaw

Forb. tid1 t
Tilb. tid12 t
Samlet tid13 t
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Vildsvin

  • 1,5 Vildsvine bov kan købes hos Kalu
  • 1 omgang pulledpork rub se linket længere nede
  • 1 omgang tålmodighed

Råsyltet agurk

  • 1 agurk
  • Et lille bund dild eller lignende jeg brugte faktisk citronmelisse
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 tsk. hele peber korn
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk sukker

Colwslaw

  • 1 pose grøntkål - tror måske det er 1 kilo - men det fylder intet når det bliver rykket af
  • 4-6 gulerødder

Coleslaw Marinade

  • 2 spsk. sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
  • 1 dl æblecidereddike - andre eddiker kan naturligvis bruges
  • 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. Stødt spidskommen
  • friskkværnet peber

Coleslaw dressing

  • 2 dl creme fraiche - jeg brugte 18%
  • dl hjemmelavet mayonaise - alternativt Hellmann’s
  • salt og peber
  • 2-3 tsk. sukker

Tilbehør

  • 1 æble skåret i tynde skiver

Sådan gør du

Vildsvin

  • Rub svinet gundigt og film det hårdt! Bum!
  • Smid det på køl i 24 timer
  • Tænd ovnen på 110 grader og sæt en bradepande med vand neden under.
  • Sæt svinet ind og lad det hygge sig i 12 timer

Råsyltet agurk

  • Skær agurken i tynde skiver på et mandolinjern og tilsæt alt andet i et glas som kan lukkes lufttæt, pluk krydderurten, så frigiver du mere smag.
  • Smid det hele på køl et par timer, så det når at trække smag.

Coleslaw

  • Snit grønkålen fint
  • Riv gulerødder på et rivejern
  • Bland kål og gulerod sammen.
  • Rør marinaden sammen
  • Bland kål og gulerødder i marinaden – vi brugte en stor plastikpose
  • Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet
  • Rør coleslaw-dressingen af ingredienserne – smagen skal naturligvis være let sødlig
  • Hæld marinaden fra kålblandingen
  • Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.