Udskriv
4.5 fra 2 stemmer

Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...

Forb. tid40 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid1 t
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Karamelliseret løg

  • 4 store løg
  • Smør og olie til stegning
  • 1 dl Bourbon - Makers Mark fx
  • Tålmodighed

Sugar Coated Bacon

  • 6 stykker øko bacon
  • 1 tsk brun farin

Chili-Chutney

  • Se opskriften via link længere nede i indlægget.

Bison

  • 600 gram Bison Kød - Jelling Naturkød kan være leverancedygtige
  • Smør og olie til stegning
  • Salt og Peber

Tilbehør

  • Pickles
  • Din favorit ost
  • De bedste Burgerboller du kan bage/opdrive

Sådan gør du

Karamelliseret løg

  • Snit løgene helt fint eller brug et mandolinjern
  • Varm en pande op og smelt smør og olie
  • Lad dem simre helt helt svag varm i 20 min.
  • Skrue derefter godt op og tilsæt bourbon og flamber dem med stil! Pas nu på dig selv!
  • Tålmodighed

Sugar Coated Bacon

  • Varm ovnen op til 125 grader
  • Læg dit bacon ind med bagepapir og drys det brune farin udover
  • Det skal have ca. 25-30 minutter måske længere afhængig af din ovn

Chili-Chutney

  • Se opskriften via link længere nede i indlægget.

Bison

  • Form 2 solide bøffer af 300 gram stykker.
  • Steg dem på din bedste pande i en blanding af smør og olie.

Tilbehør

  • Saml burgeren som vist på billedet eller efter eget ønske - det kommer til at smage godt lige med hvad!