Udskriv
0 fra 0 stemmer

Thanksgiving Pecan Pie

Antal: 6
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Mørdej

  • 300 gram mel
  • 200 gram kold smør
  • 100 gram sukker
  • 1 æg

Pecan Stuffing

  • 4 spsk smør
  • 200 gram brun farin
  • 150 gram sirup
  • 350 gram pecan nødder
  • ½ tsk røget salt
  • ½ dl bourbon - og en til dig selv...

Sådan gør du

Mørdej

  • Bland mel og sukker og smuldr smøret i, som skal være koldt.
  • Herefter samlet du massen med et æg.
  • Der skal arbejdes en del med det.
  • Rul det ud og læg det i en passende form

Pecan Stuffing

  • Varm nødderne på 125 grader i 30 min.
  • Imens varmer du smør, brun farin, sirup, salt og bourbon langsomt op til det er en ensartet masse.
  • Når nødderne er kølet af, så hakker du halvdelen groft og lader resten være hele.
  • Tilsæt det i massen.
  • Hæld nu massen i formen og bag det ved 180 grader i 30 min.
  • Server med vaniljeis til og en ekstra bourbon!