Udskriv
0 fra 0 stemmer

Tanqueray Rosé by Michael Hajiyianni

Forb. tid1 d
Tilb. tid5 min
Samlet tid1 d 5 min
Ret: Cocktail
Køkken: Michael Hajiyianni
Antal: 1
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 200 ml Tanqueray Ten Gin
  • 100 ml Belsazar Rose Vermouth
  • 150 ml vand
  • 100 ml Grapefrugtcordial
  • 50 ml Fino Sherry infuseret med jordbær

Grapefrugtcordial

  • 500 g sukker
  • 1 l grapefrugtjuice

Fino Sherry infuseret med jordbær

  • 500 ml. Fino Sherry
  • 250 g jordbær

Sådan gør du

Grapefrugtcordial

  • Start med at opløse 500 gram sukker i 1 liter rød grapefrugtjuice. Det gør du ved at varme det langsomt op. Når sukkeret er opløst er den klar. Lad den køle helt af.

Fino Sherry

  • Start med at snitte 250 gram jordbær og lade dem trække i 500 milliliter sherry 24 timer i køleskabet. Filtrer jordbærrene fra - så er sherry klar til brug.
  • Kom alle ingredienserne i en flaske, ryst flasken godt, og læg den i køleskabet til afkøling. Når flasken er iskold, serverer du cocktailen i et afkølet hvidvinsglas.
  • Til sidst bygger du din cocktail op hvor du tilsætter ingredienserne én af én og rører rundt med en barske...