Udskriv
0 fra 0 stemmer

Halloween Special: Græskar Chutney

Forb. tid10 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid1 t 10 min
Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 græskar efter eget valg
  • 3 løg/rødløg
  • 3 chili uden stok og kerne
  • 3 kviste timian
  • 3 dl vand
  • 1 stjerneanis
  • 10-15 korianderfrø
  • 2 æble cider eddike ca.
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at skrælle dit græskar, hvilket gøres således. Skær enden af, så den kan stå. Find nu en brødkniv og sav langs toppen og ned. Alt skal være.
  • Skær det nu igennem på langs og fjerne alt indmad - du kan gemme kerne hvis du vil.
  • Skær det i mindre stykker og læg det hele i en gryde.
  • Skræl løg og skær det og chili ud og læg i gryden.
  • Til sæt nu resten af ingredienserne undtagen salt, peber, eddike og sukker.
  • Lad det simre med låg ved helt svag varme i 45-60 min.
  • Når det er færdig bør dit græskar være godt mørt.
  • Smag til med salt, peber, sukker og eddike.