Udskriv
5 fra 1 stemme

Flying High

Forb. tid1 t
Tilb. tid5 min
Samlet tid1 t 5 min
Ret: Cocktail
Køkken: Danish Custom Made
Antal: 1
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 40 ml Johnnie Walker Black Label

Agurkecordial

  • 15 ml agurkecordial
  • 200 ml. vand
  • 100 g sukker
  • 1 stk. agurk
  • Æble/kokosvand
  • 100 ml æble/kokosvand
  • 45 g æblechips
  • 500 ml. kokosvand

Sådan gør du

  • Du starter med at lave din argurkecordial. Tag 200 milliliter vand, 100 gram sukker og skinnet af en hel agurk. Opløs sukker og vand ved svag varme sammen med skinnet fra agurken, og lad det trække i en time. Stil til side, og lad det køle af.
  • Når du skal lave din æble/kokos-vand, tager du 45 gram æblechips, rører dem godt rundt i 500 milliliter kokosvand og lader dem trække i en time. Herefter sier du æblechipsene fra.
  • Byg din cocktail op i et highball-glas. Kom is i glasset, og tilføj herefter henholdsvis whisky, argurkecordial og æble/kokosvand.
  • Rør rundt med en ske, og pynt til sidst med spiselig sommerfuglekløver, inden du serverer.