Udskriv
0 fra 0 stemmer

Hestons Summer Burger

Forb. tid20 min
Tilb. tid40 min
Samlet tid1 t
Ret: Hovedret
Køkken: British
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Bøffer

  • 500 gram hakket okse - 200 gram hakket svin
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
  • En kuglegrill

Bana Cauda

  • 6 fedhvidløg
  • 4 ansjovsfilet
  • dl sødmælk
  • ½-1 dl oliven olie

Syltet Spidskål

  • ½ spidskål
  • ½ dl hvid eddike
  • ½ dl god creme fraiche
  • Salt og peber

Brioche boller - se link i indlægget.

    Sådan gør du

    Bøffer

    • Bland det hele grundigt sammen og varm grillen op.
    • Steg bøfferne rosa.

    Bana Cauda

    • Varm alt på nær olie op og lade det koge i 10 min i en lille kasserolle.
    • Blend det hele sammen og lad det køle af.
    • Tilsæt nu olie imens du pisker det sammen til det tykner - jo mere olie jo tykkere bliver det.

    Syltet Spidskål

    • Riv kålet på et rivejern.
    • Tilsæt eddike, salt og peber og lad det trække 30-60 min i køleskabet
    • Tilsæt creme fraiche

    Brioche boller - se link i indlægget.