Go Back
+ servings
Udskriv
4.5 fra 4 stemmer

Porchetta Barbeque Style

Forb. tid30 min
Tilb. tid3 t
Samlet tid3 t 30 min
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Rub

  • 2 dele typisk spsk. salt
  • 3 dele rørsukker
  • 3 dele paprika
  • 2 dele barbecuekrydderi el. lign.
  • 1 del cayennepeber
  • 1 del chillipulver
  • 1 del spidskommen
  • 6 fed hvidløg
  • ½ rød chili

Porchetta

  • 1 stk svineslag

Sådan gør du

Rub

  • Bland det hele sammen i en morter

Svineslag

  • Rids svineslaget grundigt - du kan vælge at gøre det i kryds eller helt standard - det kommer til at se ret blæret ud på kryds.
  • Fordel rubben over dyret.
  • Rul det grundigt sammen, og giv det en god omgang salt.
  • Sæt det på dit rotisserie og lad det snurre i 3 timer ved ca. 200 grader.
  • Når der er 30 min. igen, så giver du det en omgang barbecuesauce hver 10. min.
  • Lad det trække i 20 min., når det er færdigt.
  • Cut it up!