Udskriv
0 fra 0 stemmer

Laks Rygeost creme, ramsløgsolie rose

Forb. tid15 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid25 min
Ret: Hovedret
Køkken: Danish
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Ramsløgspesto

  • 1 bundt ramsløg
  • 1 lille bundt persille
  • 1 dl jomfru oliven olie
  • 2 spsk pinjekerner
  • Saften af en kvart citron
  • Salt og peber

Rygeost Creme

  • 4 store spsk røgeost
  • 4 spsk cremefraiche 18 %
  • Saften af en kvart citron
  • Salt og Peber

Fennikelsalat

  • 1 fennikel
  • 1 bundt forårsløg
  • Saften af en halv citron
  • 2 spsk oliven olie
  • Salt og peber

Laks og tilbehør

  • 1-2 stykker varmrøget laks pr. person
  • Noget daggammel brød
  • Olie til stegning
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber

Sådan gør du

Ramsløgspesto

  • Kør hele molevitten i en hurtighakker eller med en stavblender.

Rygeost Creme

  • Rør alle ingredienser sammen.

Fennikelsalat

  • Snit fennikel på et mandolinjern helt tyndt og hak forårsløgene. Bland resten af ingredienser i og lad det trække 10 min på køl.

Laks og tilbehør

  • Laksen sniger du dig lige ned til din lokale fiskeforhandler og køber
  • Rist brødet på panden hvor du tilsætter et par knuste fed hvidløg først og herefter steger brødet.
  • Jeg kørte lidt helt friske tomater til også.