Udskriv
4 fra 1 stemme

Den hurtige scoremiddag: Frisk pasta med Ramsløgspesto

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 400 gram frisk pasta fettuccine
  • 1 bundt ramsløg gem ca. 5 plade til pynt
  • 1 bundt basilikum
  • Saften af ½ citron
  • 50 gram god parmesan - du skal bruge et helt stykke for der skal også bruges til pynt.
  • 50 gram pinjekerne
  • 50 gram
  • paranødder
  • 2 dl oliven olie
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Varm en gryde saltet vand op og pastaen er klar til at bliver kogt
  • Varme en pande op og rist nødderne og kerne let - de må endelig ikke få for meget
  • Find en blender med en hurtig-hakker og blend alt grundigt - det skal have en del olie
  • Skær tomaterne ud i kvarte
  • Skær nogle tynde skiver af parmesanen
  • Når pastaen er kogt hælder du vandet fra - men lad lidt være tilbage, for det bliver hurtigt lidt tørt.
  • Kom pastaen op i to store skåle eller tallerkener eller andet
  • Kom en god omkring pesto over. Så tomater og parmesan
  • Pynt til sidst med lidt ramsløgblade som du skærer ud i tynde strimler