Go Back
Udskriv
4.75 fra 4 stemmer

De perfekt snacks til at imponere kvinderne...

Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Persillepesto

  • 3 bunder persille
  • Et stykke parmesanost – svarende til 2-3 spsk revet ost
  • 1-2 fed hvidløg efter størrelse
  • 3-4 spsk. pinjekerner
  • 2-3 deciliter olivenolie maksimalt
  • Saften af optil en ½ citron
  • Peber og evt. salt

Tomatpesto

  • Samme som ovenstående bare uden persille og i stedet 15 soltørrede tomater fra dåse.

Andeleverpostej

  • 4 andelevere - kan købes i et supermarked på frost
  • 1 stor håndfuld.champignon
  • 3 kvist timian
  • 2-3 stk. hvidløg
  • 1 lille rødløg
  • 1 smule salt
  • 1 smule peber
  • 1,5 dl marsala
  • 1 stor skvat cognac
  • 3 stk. ansjosfilet
  • 1 spsk. kapers
  • 1 dl fløde
  • 1 smule olivenolie

Langtidsbagte mandler

  • 100 gram mandler
  • 100 gram hasselnødder
  • 100 gram græskarkerner

Devil on a Horseback

  • 12 stk svesker uden sten
  • 12 langtidsbagte mandler
  • 6 stykker bacon
  • Tomat chutney

Tomat Chutney

  • 300 g tomater
  • 100 g rødløg
  • 1 presset fed hvidløg
  • ½ dl balsamico
  • 75 g sukker
  • Salt og peber

Sådan gør du

Persillepesto

  • Vask persillen og kør det hele på en stavblender til den har en ensartet konsitenst.

Tomatpesto

  • Gør nøjagtig det samme som ved persille pestoen.

Andeleverpostej

  • Varme en pande godt ud med olie.
  • Renst champion og skær dem samt løg og hvidløg ud i mindre stykker. De skal blendes så det er ikke så vigtigt hvor pænt det er.
  • Svits nu champion, rødløg og hvidløg i 5 minutter.
  • Tilsæt lever, timian og svist det et 1 minut på hver side.
  • Tilsæt Marsalen og lad det koge ind.
  • Tilsæt nu cognac og sæt ild til skidtet!
  • Giv det er god omgang peber og salt.
  • Tag det nu af pande og læg det i en blender med ansjos og kapers og blend det indtil det er lind sammen med fløden.

Langtidsbagte mandler

  • Varm mandler på en bageplade i præcis 2 timer ved 125 grader - ikke mere! På denne måde bliver de perfekte.

Tomat Chutney

  • Hak tomaterne og skær løgene i (halve) skiver.
  • Smid det hele i en gryde sammen med resten af ingredienserne og lad det simre i ca. 1½ til 2 timer, til en passende (tyk) konsistens.

Devil on a Horseback

  • Varm ovnen op til 180 grader
  • Skær bacon'et mit over
  • Læg en svenske midt på dit bacon og læg lidt chutney ovenpå sammen med en mandel.
  • Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad og bag dem i ca. 15 minutter til baconet et sprødt.