Udskriv
5 fra 1 stemme

Røræg med chili og en bitter til

Ret: Brunch
Køkken: Engelsk
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • 6 æg
  • 2 røde chili
  • 1 løg
  • 1 rød snackpeber
  • en sjat mælk
  • salt
  • lakridspeber
  • karse til pynt

Sådan gør du

  • Hak chili fint.
  • Skær løg og peberfrugt i små firkanter.
  • Pisk æggene sammen i en skål.
  • Rør salt og peber i og sjat mælk
  • Kom lidt olie på en varm pande (gerne en sautepande) og steg dine grøntsager lidt møre.
  • Kom æggene sammen med grøntsagerne i panden og rør lidt rundt en gang i mellem. Skru evt. lidt ned for varmen, så det ikke brænder på.
  • Når æggene har den rigtige konsistens, så er de klar til servering.
  • Smag evt. til med lidt ekstra salt, og pynt med karse.
  • Velbekomme.