2store stykker kyllinge bryst eller 4 mindre som kan bankes flade
8stykkerbacon
8stykkerost - gerne noget forskelligt du synes godt om
2æg
Mel til panering
Panko til panering
Masser af solsikke olie til stegning
Salt/Peber
Special Sauce
3spskketchup
3spsek mayonaise
1tsksennep
½spskrevet peberrod
½tskcayenna peber
½tskknust chili
Salt/peber
Sådan gør du
Double Down
Hvis du har 2 stykker store kyllingebryst skærer du dem pænt igennem så de er så ensartede som muligt. Hvis du har 4 stykker banker du dem lidt flade med en bred kniv.
Find 3 tallerkener og hæl mel sammen med salt og peber, sammenrørt æg og panko op.
Varm en pande op med 1 dl olie mindst.
Vend nu kyllingen i mel, æg, panko og så direkte på panden.
Det er svært at styre olien men den skal være middelsvag ellers bliver den branket inden den bliver gennemstegt. Imens laver du saucen.
Special Sauce
Riv peberroden og bland det sammen med alle ingredienserne - det er muligt du skal have det gennem en Bamix!
Så skal der bygges.
Et stykke kylling, sauce, 2 stykker ost, 2 stykker bacon, sauce, 2 stykker ost, 2 stykker bacon og til sidst et stykke kylling.
Hvis du har en bordgrill, så smider du dem deri - ellers tilbage på panden hvor du lige holde dem nede med et grydelåg indtil osten er smeltet.