Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

KFC Remake: The Double Down

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Double Down

  • 2 store stykker kyllinge bryst eller 4 mindre som kan bankes flade
  • 8 stykker bacon
  • 8 stykker ost - gerne noget forskelligt du synes godt om
  • 2 æg
  • Mel til panering
  • Panko til panering
  • Masser af solsikke olie til stegning
  • Salt/Peber

Special Sauce

  • 3 spsk ketchup
  • 3 spsek mayonaise
  • 1 tsk sennep
  • ½ spsk revet peberrod
  • ½ tsk cayenna peber
  • ½ tsk knust chili
  • Salt/peber

Sådan gør du

Double Down

  • Hvis du har 2 stykker store kyllingebryst skærer du dem pænt igennem så de er så ensartede som muligt. Hvis du har 4 stykker banker du dem lidt flade med en bred kniv.
  • Find 3 tallerkener og hæl mel sammen med salt og peber, sammenrørt æg og panko op.
  • Varm en pande op med 1 dl olie mindst.
  • Vend nu kyllingen i mel, æg, panko og så direkte på panden.
  • Det er svært at styre olien men den skal være middelsvag ellers bliver den branket inden den bliver gennemstegt. Imens laver du saucen.

Special Sauce

  • Riv peberroden og bland det sammen med alle ingredienserne - det er muligt du skal have det gennem en Bamix!
  • Så skal der bygges.
  • Et stykke kylling, sauce, 2 stykker ost, 2 stykker bacon, sauce, 2 stykker ost, 2 stykker bacon og til sidst et stykke kylling.
  • Hvis du har en bordgrill, så smider du dem deri - ellers tilbage på panden hvor du lige holde dem nede med et grydelåg indtil osten er smeltet.
  • Pak dem ind som vist på billedet.