Udskriv
0 fra 0 stemmer

Hjemmelavet Spiced Rum

Forb. tid15 min
Tilb. tid5 d
Samlet tid5 d 15 min
Ret: Spiritus
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 glas Aalborg Basis
  • 2 spsk karamel
  • tsk melasse
  • 4 kaffebønner groft knuste
  • 1 stang vanille flækket
  • 3 kardemmommekapsler groft knuste
  • 1 stykke ingefær ca. 1 cm
  • 1 stang kanel
  • 3 peberkorn
  • 2 allehåndebær
  • 2 nelliker
  • Lidt appelsinskal uden det hvide
  • Et par kaffefiltre

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienserne, pånær appelsinskal og nelliker.
  • Lad rommen trække i 4-5 dage – smag undervejs! Bliver nogle af krydderierne for gennemtrængende pilles de op (eller sies fra).
  • Bare rolig! Din rom skal være grumset og ligne noget der er løgn!
  • Tilsæt nelliker og appelsinskal og lad rommen trække i 10-12 timer.
  • Filtrér nu rommen gennem et kaffefilter.
  • Og så er der spiced rum!