Udskriv
0 fra 0 stemmer

Man vs. Food: The Machine Gun Sandwich

Forb. tid10 min
Tilb. tid40 min
Samlet tid50 min
Køkken: Amerikansk
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Sandwich

  • 1 fransk baguette
  • 4 krydrede pølser af bedste kvalitet
  • ca. 400 gram pommes
  • 2-3 dl andalouse sauce

Andalouse sauce

  • 2 dl. hjemmelavet mayonaise eller Hellmans!
  • 1 dl . creme fraiche 18 %
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 1 rød peber
  • 3 fed hvidløg
  • ½ rødløg
  • 2 spsk sød paprika
  • Salt/peber

Brød

  • Baguette
  • Bagepapir

Sådan gør du

Sandwich

  • For mit vedkommende, så blev det hele smidt i ActivFry som faktisk har erstattet den gyldne brønd. Pølserne blev halvereret og kom i med pommes og gik præcis 35 min.
  • Tænd oven på 220 grader.
  • Når der er ca. 10 min igen af pølser og pommes, så gør du et stykke bagepapir vådt og ruller det om brøddet.
  • Læg det nu ind i 7-8 minutter.
  • Tag det ud og skær det op, så er du klar til at anrette.

Andalouse sauce

  • Rengør alle grøntsager og blend dem til en fin masse sammen med paprikaen.
  • Vend det så i din mayonaise, som du enten lige laver selv eller køber dig til - Hellmanns off course
  • Vær opmæksom på, at du ikke skal blende det efterfølgende, så bliver dem nemlig meget tyndt.
  • Tilføj creme fraiche og smag til med salt og peber

Brød

  • Tanken er, at det skal være så hvidt og blødt som overhovedet muligt.
  • Du tager to stykker bagepapir, gør dem våde, glemmer dem sammen og vikler omkring brøddet. Så smider du dem i ovnen på 200 grader i 7-8 minutter – så har du et lunt og blødt brød, som virker perfekt til denne sandwich