Et lille bundt friske korianergem nogle pæne blade til pynt
En lille frisk chili
Salt/peber
Gulerodspúre
500gramgulerødder - øko - husk på de primært giver smagen her!
50gramsmør
1bouillonterning
Salt/Peber
Ekstra jomfru oliven olie
Brunet Smør
100gramsmør
Sådan gør du
Chevice
Sklær fisken i mindre stykker og de skal faktisk være ret smør - 1x1 cm eller deromkring - bliver de for store kan det være for voldsomt at spise.
Rul lime og citroner mod et skærebræt og vent 2 minutter.
Imens lægger du fisken i et fad.
Skær citrusfrugterne over og pres saften udover fisken.
Giv det salt/peber og lidt oliven olie.
Skær korianderene fint og chili groft og bland det hele sammen med fisken.
Stil det på køl i mindst en times tid - dog hjælper olien på processen så er du presset er det klar efter 30-40 min. Du kan se fisken bliver "glas-agtig" og ser faktisk kogt ud efter noget tid.
Gulerodspúre
Skræl og koge gulerødderne med bouillonterning salt og peber. De skal være helt møre.
Gem lidt af vandet bagefter og give dem en omgang med din Bamix sammen med smør, salt og peber. Den skal være lind og cremet!
Brunet Smør
Varm smørret op og lad det bruse af. Hefter skal det simre i ca. 5 min. Når det begynder at være "roligt" og skummer op på bunden så er det klar - pas på ikke at give det for meget. Jeg plejer at dufte mig frem - når du kan dufte "karamel" så er det klar.
Hak lidt chili meget fint og pynt med det og de blade koriander du gemte.