Udskriv
4 fra 1 stemme

Footloooong! The Ul Hotdog-Judge!

Forb. tid1 t
Tilb. tid1 t
Samlet tid2 t
Antal: 1
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Pølse, brød og tilbehør

  • 50 cm lang krydret pølse som bestilles hos slagteren.
  • 8 cherry tomater
  • 4 spsk syltede jalapenos
  • 3 forårsløg
  • 1 lille håndfuld revet cheddar

Cibatta

  • Vand
  • Bagepapir - se hack i selve indlægget!

Chilisauce

  • 4 store tomater
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomat puré
  • 2 spsk heinz chili ketchup kan undlades
  • 1 rød peber
  • 1 kop espresso
  • 1 spsk brun farin
  • 1 rødchili
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 5 skud tabasco
  • 1 spsk af din favorit chilisauce
  • 1 dåse kidney bønner
  • Salt/peber

Bløde løg

  • 2 store løg
  • ½ dl. hønsefond
  • 1 spsk olie
  • Salt/peber

Ostesauce

  • 150 gram philadelphia ost
  • 300 gram revet ost
  • 1 dl. creme fraiche 18 %
  • Salt/peber

Agurkerelish

  • 1 agurk
  • 1 lille løg
  • ½ forårsløg
  • Salt/peber
  • 1 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 1 ½ spsk. maizena
  • 1 spsk. eddike
  • 1 forårsløg

Sådan gør du

Pølse, brød og tilbehør

  • Grill pølsen langsomt til den er perfekt sprød - hvis du spørger mig, så må den gerne få rigeligt så den næsten branker.
  • Hak tomat, forårsløg og riv cheddar til sidst.

Cibatta

  • Se hack i selve indlægget!

Chilisauce

  • Hak rødløg, hvidløg og chili og svits det af i 3-4 minutter i en gryde med olie.
  • Tilsæt hakkede friske tomater, lad det simre i 3-4 minutter.
  • Tilsæt puré i midten af gryden og lad det svitse af i et par minutter før du rører det ud.
  • Tilsæt dåsetomat og resten af ingredienserne og lad det simre i 45 min ved svag varme.
  • Hak rød peber fint og tilsæt til sidst, giv det yderligere 5 minutter.
  • Tilsæt kidney bønner og smag til med salt, peber og evt. mere chili!

Bløde løg

  • Skær løget i både og fordel det, så du har tynde skiver.
  • Varm en pande med olie op.
  • Tilsæt løg salt og peber og lad det stege i kort tid.
  • Tilsæt fond og lad det koger op, skru så helt ned så det små simrer og læg låg på panden, hvis du ikke har et stort låg, så brug sølvpapir. Lad det simre i mindst 30 minutter.

Ostesauce

  • Riv alt osten ned i en gryde, tilsæt ost og creme fraiche og varm det langsomt op.
  • Det tager mindst 20 min, så smelter det. Hvis det bliver for tykt tilsætter du blot lidt vand.
  • Rør det godt igennem til det bliver lind og så glat som muligt.
  • Smag til med salt og peber.

Agurkerelish

  • Denne kan du godt lave længe før, det gjorde jeg - eneste forskel er, at farven forsvinder lidt.
  • Riv agurk og løg og læg det i et dørslag, giv det et skud salt og peber og lad det trække over en skål så det mister væske.
  • Kog eddike og sukker op, til sukkeret er opløst.
  • Kom agurk og løg i en sigte og drys med salt. Lad det dryppe af i 30 minutter.
  • Tilsæt agurk og løg med så lidt væske som muligt.
  • Lad det koge op et par minutter og tilsæt maizena.
  • Rør det godt sammen og tilsæt hakket forårsløg
  • Smag til med salt og peber og lad det køle af mindst 30 min i køleskabet.
  • Se "opbygningen" i indlægget